Кращий рецепт картоплі «по-селянськи» з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Всім від душі рекомендую
До будь-якої страви на гарнір
Картоплі порцію більшу,
І буде Ваш обід, як бенкет!
Кількість порцій: 3-4
- Картопля - 1 кілограм
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Солодка паприка - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Очищену картоплю порі; мнт з 3-4 частини і покладіть в каструлю з водою. Доведіть до кипіння і варіть 5 хвилин.
Злийте воду, гарячу картоплю перекладіть в миску, додайте майонез, солодку перуці, чорний перець. Сіль (за смаком) я не кладу, мені досить майонезу.
Ретельно перемішайте.
Викладіть на сковороду (маслом я її не змащувати).
Поставте в духовку на 200 градусів на 30 хвилин (картопля покриється красивою скоринкою).