Гуляш з свинячого окосту
(покроковий рецепт з фото)
У мене була частина свинячої туші - окіст. Ось з нього і приготувала цей гуляш. Вийшов він дуже насиченим, м'яким і ситним. Спробуйте!
М'ясо порізати на шматочки, обсмажте. Додайте до м'яса цибулю, спеції, перетерті томати. Гасіть до готовності.
- Свинячий окіст - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Томати - 5 штук
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Приправи до м'яса - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
М'ясо обробити, відокремивши жир, плевра, кістки. Оброблену м'якоть порізати на невеликі шматочки.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.
У сковороду влийте рослинне масло. Помістіть на гарячу сковороду м'ясо і обсмажте його з усіх боків. Поки на одній стороні не з'явиться рум'янець, не перевертайте його.
До обсмаженого м'яса додайте ріпчасту цибулю. Пасеруйте все разом до м'якості цибулі.
Додайте перетерті на терку томати, без шкурки. Додайте спеції, сіль. Гасіть до готовності м'яса. Можна підливати гарячий бульйон або окріп у міру уварювання рідини. В самому кінці видавіть часник і додайте його в гуляш.
Подайте до столу. Можна додати багато зелені безпосередньо в гарячий вимкнений гуляш.