Рецепт Гуляш з свинячого окосту фото

Гуляш з свинячого окосту
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
М'ясо , Свинина , Свинячий окіст
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У мене була частина свинячої туші - окіст. Ось з нього і приготувала цей гуляш. Вийшов він дуже насиченим, м'яким і ситним. Спробуйте!

Опис приготування:

М'ясо порізати на шматочки, обсмажте. Додайте до м'яса цибулю, спеції, перетерті томати. Гасіть до готовності.

  • Свинячий окіст - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Томати - 5 штук
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Приправи до м'яса - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Часник - 3 зубчики
гуляш з свинячого окосту - фото крок 1
М'ясо обробити, відокремивши жир, плевра, кістки. Оброблену м'якоть порізати на невеликі шматочки.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.
гуляш з свинячого окосту - фото крок 2
У сковороду влийте рослинне масло. Помістіть на гарячу сковороду м'ясо і обсмажте його з усіх боків. Поки на одній стороні не з'явиться рум'янець, не перевертайте його.
гуляш з свинячого окосту - фото крок 3
До обсмаженого м'яса додайте ріпчасту цибулю. Пасеруйте все разом до м'якості цибулі.
гуляш з свинячого окосту - фото крок 4
Додайте перетерті на терку томати, без шкурки. Додайте спеції, сіль. Гасіть до готовності м'яса. Можна підливати гарячий бульйон або окріп у міру уварювання рідини. В самому кінці видавіть часник і додайте його в гуляш.
гуляш з свинячого окосту - фото крок 5
Подайте до столу. Можна додати багато зелені безпосередньо в гарячий вимкнений гуляш.

Схожі рецепти