Рецепт Биточки з фаршу фото

Биточки з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Чим хороші страви з фаршу - можна зробити відразу велику кількість смачної їжі. А ніжні биточки з фаршу, томлені в духовці - це не просто смачно, це блюдо для справжніх гурманів!

Опис приготування:

Биточки почали готувати в Росії вже давно - ще в 18 столітті. Ця страва прийшло до нас із Франції і відразу стало дуже популярно. Часто задають питання - а чим биточки відрізняються від котлет. По суті тільки зовнішністю - биточки менше і кругліше. Мені дуже подобаються биточки не просто смажені, а ще і запечені потім в духовці. М'ясо відразу стає набагато ніжніше, ароматні. А соус, яким поливаються биточки, прекрасний не в меншій мірі. Спробуйте самі - готується це блюдо не набагато складніше і довше, але смак говорить сам за себе. Як готувати? Берете рецепт биточків з фаршу і прямуєте йому. Покрокові фотографії роблять процес ще зрозуміліше. І все вийде на відмінно!

  • Фарш - 500 грам (для цього рецепта ідеально підійде яловичий фарш.)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 100 грам
  • Перець - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Крем - 250 грам
  • Вода - 100 грам
  • Базилік - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
биточки з фаршу - фото крок 1
Цибулю почистити, дрібно порізати.
биточки з фаршу - фото крок 2
У сковороду налити масло, розігріти. Викласти порізану цибулю і обсмажити до золотистого кольору.
биточки з фаршу - фото крок 3
У миску викласти фарш, додати яйця, обсмажену цибулю, сіль, перець. Перемішати, потім збити.
биточки з фаршу - фото крок 4
У збитий фарш додати панірувальні сухарі і добре перемішати.
биточки з фаршу - фото крок 5
З отриманого фаршу зліпити биточки.
биточки з фаршу - фото крок 6
Зліплені биточки обваляти з усіх боків в борошні.
биточки з фаршу - фото крок 7
У сковороді розігріти олію, обсмажити биточки до золотистої скоринки.
биточки з фаршу - фото крок 8
Обсмажені биточки перекласти на змащений маслом протвинь, на невеликій відстані один від одного. Поставити в духовку, запікати 20 хвилин.
биточки з фаршу - фото крок 9
У мисці змішати сметану, воду, перець і базилік. Додати трохи солі і перцю. Добре перемішати.
биточки з фаршу - фото крок 10
Після того, як биточки простояли в духовці 20 хвилин, дістаньте їх, залийте соусом і поставте ще на 15 хвилин.
биточки з фаршу - фото крок 11
По закінченні цього часу вимкніть духовку і дайте постояти там биточки ще хвилин 5-7. Усе, биточки готові. Смачного!

Схожі рецепти