Биточки з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Чим хороші страви з фаршу - можна зробити відразу велику кількість смачної їжі. А ніжні биточки з фаршу, томлені в духовці - це не просто смачно, це блюдо для справжніх гурманів!
Биточки почали готувати в Росії вже давно - ще в 18 столітті. Ця страва прийшло до нас із Франції і відразу стало дуже популярно. Часто задають питання - а чим биточки відрізняються від котлет. По суті тільки зовнішністю - биточки менше і кругліше. Мені дуже подобаються биточки не просто смажені, а ще і запечені потім в духовці. М'ясо відразу стає набагато ніжніше, ароматні. А соус, яким поливаються биточки, прекрасний не в меншій мірі. Спробуйте самі - готується це блюдо не набагато складніше і довше, але смак говорить сам за себе. Як готувати? Берете рецепт биточків з фаршу і прямуєте йому. Покрокові фотографії роблять процес ще зрозуміліше. І все вийде на відмінно!
- Фарш - 500 грам (для цього рецепта ідеально підійде яловичий фарш.)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 100 грам
- Перець - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Крем - 250 грам
- Вода - 100 грам
- Базилік - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок