Котлетки парові з лосося зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Хто дотримується принципів правильного харчування або сидить на дієті? розповім вам, як приготувати котлетки парові з лосося зі шпинатом. На гарнір в мультиварці можна одночасно приготувати рис.
Філе лосося дрібно порубати, зелень подрібніть. Додайте білу пшеничну булку, змочену соєвим соусом. Ретельно вимішайте фарш і сформуйте котлетки-кульки. У фарш також можна додати сирний сир. Відваріть на пару протягом 10 хвилин. Червону рибу не варто переварювати, інакше вона стане жорсткою.
- Лосось - 500 грам (філе)
- Булка біла - 1 скибочку
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Шпинат - 10 штук
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Мал - 1 Склянка (на гарнір)
- Вода - 2 склянки
Підготуйте необхідні продукти. Зелень треба вимити, обсушити. Філе лосося обсушити. Мал промийте кілька разів до прозорої води. Залийте 2 склянками холодної, трохи підсоленої води. Поставте відварюватися в режимі "крупа" з 25 хвилин.
Філе риби треба дрібно порубати, як на рубані котлети. Зелень подрібніть, булку розкришите, розмочити соєвим соусом.
З'єднайте з рубаним філе лосося, вимісити до однорідності. Сформуйте з фаршу котлетки у вигляді кульок, розміром з волоський горіх. Помістіть рибні котлетки в чашу для варіння на пару, в чашу пароварки. Відваріть протягом 10 хвилин.
Подавайте з рисом. Смачного!