Рецепт Котлетки парові з лосося зі шпинатом фото

Котлетки парові з лосося зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Лосось , Риба та морепродукти , Шпинат
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Хто дотримується принципів правильного харчування або сидить на дієті? розповім вам, як приготувати котлетки парові з лосося зі шпинатом. На гарнір в мультиварці можна одночасно приготувати рис.

Опис приготування:

Філе лосося дрібно порубати, зелень подрібніть. Додайте білу пшеничну булку, змочену соєвим соусом. Ретельно вимішайте фарш і сформуйте котлетки-кульки. У фарш також можна додати сирний сир. Відваріть на пару протягом 10 хвилин. Червону рибу не варто переварювати, інакше вона стане жорсткою.

  • Лосось - 500 грам (філе)
  • Булка біла - 1 скибочку
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Шпинат - 10 штук
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
  • Мал - 1 Склянка (на гарнір)
  • Вода - 2 склянки
котлетки парові з лосося зі шпинатом - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Зелень треба вимити, обсушити. Філе лосося обсушити. Мал промийте кілька разів до прозорої води. Залийте 2 склянками холодної, трохи підсоленої води. Поставте відварюватися в режимі"Крупа" з 25 хвилин.
котлетки парові з лосося зі шпинатом - фото крок 2
Філе риби треба дрібно порубати, як на рубані котлети. Зелень подрібніть, булку розкришите, розмочити соєвим соусом.
котлетки парові з лосося зі шпинатом - фото крок 3
З'єднайте з рубаним філе лосося, вимісити до однорідності. Сформуйте з фаршу котлетки у вигляді кульок, розміром з волоський горіх. Помістіть рибні котлетки в чашу для варіння на пару, в чашу пароварки. Відваріть протягом 10 хвилин.
котлетки парові з лосося зі шпинатом - фото крок 4
Подавайте з рисом. Смачного!

Схожі рецепти