Рецепт Котлетки з фаршу фото

Котлетки з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Сир , Фарш , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 35 хв.

Котлети - це одне з найпопулярніших страв російської кухні і не тільки. Їх роблять з м'яса або фаршу, з овочів або каші. Рецепт дуже простий і доступний, як приготувати котлетки з фаршу.

Опис приготування:

М'ясо можете перекрутити в фарш самостійно або купити вже готовий, якщо довіряєте продавцеві. Справжні котлети обов'язково змішують з невеликою кількістю розмоченого хліба, так вони соковитіше і добре тримають форму. Їх можна обсмажити або запекти в духовці. Подавайте котлети гарячими з будь-яким гарніром на вибір.

  • Свинячий фарш - 350 грам
  • Твердий сир - 200 грам
  • Хліб - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вода - За смаком
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - За смаком
котлетки з фаршу - фото крок 1
1. Покладіть хліб в миску, налийте в неї трохи води, залиште на 15 хвилин. Після закінчення 15 хвилин хліб розм'якне, зробіть з нього кашу.
котлетки з фаршу - фото крок 2
2. Приправити сіллю і фаршу poperčite, ретельно перемішайте.
котлетки з фаршу - фото крок 3
3. Натріть сир на середній терці.
котлетки з фаршу - фото крок 4
4. Додайте в миску з хлібною кашею сир і яйце, ретельно перемішайте.
котлетки з фаршу - фото крок 5
5. Змішайте отриману масу і свинячий фарш.
котлетки з фаршу - фото крок 6
6. Сформуйте з фаршу невеликі котлетки, викладіть їх на поверхню і посипте борошном.
котлетки з фаршу - фото крок 7
7. Розігрійте сковороду з оливковою олією. Обсмажте котлетки з двох боків до золотистої скоринки.
котлетки з фаршу - фото крок 8
8. Трохи остудіть і подавайте до столу.

Схожі рецепти