Котлетки з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Котлети - це одне з найпопулярніших страв російської кухні і не тільки. Їх роблять з м'яса або фаршу, з овочів або каші. Рецепт дуже простий і доступний, як приготувати котлетки з фаршу.
М'ясо можете перекрутити в фарш самостійно або купити вже готовий, якщо довіряєте продавцеві. Справжні котлети обов'язково змішують з невеликою кількістю розмоченого хліба, так вони соковитіше і добре тримають форму. Їх можна обсмажити або запекти в духовці. Подавайте котлети гарячими з будь-яким гарніром на вибір.
- Свинячий фарш - 350 грам
- Твердий сир - 200 грам
- Хліб - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Вода - За смаком
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - За смаком
1. Покладіть хліб в миску, налийте в неї трохи води, залиште на 15 хвилин. Після закінчення 15 хвилин хліб розм'якне, зробіть з нього кашу.
2. Приправити сіллю і фаршу poperčite, ретельно перемішайте.
3. Натріть сир на середній терці.
4. Додайте в миску з хлібною кашею сир і яйце, ретельно перемішайте.
5. Змішайте отриману масу і свинячий фарш.
6. Сформуйте з фаршу невеликі котлетки, викладіть їх на поверхню і посипте борошном.
7. Розігрійте сковороду з оливковою олією. Обсмажте котлетки з двох боків до золотистої скоринки.
8. Трохи остудіть і подавайте до столу.