Рецепт Парові булочки по-китайському фото

Парові булочки по-китайському
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , В'єтнамська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Корисний обід
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Веселі, корисні і смачні булочки, рецепт яких я привезла з В'єтнаму. Мої діти дуже люблять мені допомагати готувати їх на кухні. Подивіться, як приготувати парові булочки по-китайському.

Опис приготування:

У моєму варіанті булочки з начинкою з червоної квасолі, ви ж можете зробити начинку з грибів, зелені з часником або паштету. Пропоную вам покликати дітей на кухню і зайнятися таким смачним творчістю разом. Тому, що булочки красиво і весело виглядають, діткам вони припадуть до душі.

  • Борошно пшеничне - 180 грам
  • Дріжджі - 2 грами
  • Червоний харчовий барвник - 1 грам
  • Червона азіатська квасоля - 100 грам
  • Чорний кунжут - 1 щіпка
парові булочки по-китайському - фото крок 1
У ємності розведіть у теплій воді дріжджі і залиште опару на 1 годину до збільшення.
парові булочки по-китайському - фото крок 2
Додайте просіяне борошно в опару і замісити тісто.
парові булочки по-китайському - фото крок 3
Розділити тісто 2 частини, одна з яких повинна бути в 3 рази більше.
парові булочки по-китайському - фото крок 4
У меншу частину додайте барвник, щоб тісто вийшло рожевого кольору.
парові булочки по-китайському - фото крок 5
Основну частину тесту розділіть на 5 частин приблизно однакового розміру.
парові булочки по-китайському - фото крок 6
Сформуйте з розділених частин невеликі коржі. Всередину в кожну з коржів закладайте начинку.
парові булочки по-китайському - фото крок 7
Надайте форму кулі, запечатуючи начинку тестом.
парові булочки по-китайському - фото крок 8
Прикрасьте булочку вушками, п'ятачком, зробленими з рожевого тесту. Очки зробіть з чорного кунжуту.
парові булочки по-китайському - фото крок 9
Випікайте"свинок" в пароварці до готовності 8-15 хвилин.

Схожі рецепти