Рецепт Курка по-китайському фото

Курка по-китайському
(покроковий рецепт з фото)

В'єтнамська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви

Курка по-китайському - блюдо для любителів гострих відчуттів! У неї додаються часник і перчик чилі. Якщо ви віддаєте перевагу гостру азіатську кухню, то це блюдо безсумнівно для вас!

Курка по-в'єтнамських відмінно піде з рисом. Можете зварити пісний рис, без додавання якихось приправ. Можете його заправити імбиром і зробити гострим гарніром. Вам необов'язково йти в ресторан, щоб спробувати в'єтнамську кухню! досить приділити 30 хвилин свого часу і - ресторан в'єтнамської кухні у вас вдома! Зустрітися з рецептом, вам сподобається!

  • Куряча грудка - 1 кілограм
  • Трава лемонграсс - 3 штуки(3 стебла)
  • Імбир - 2 Ст. Ложки (подрібнений)
  • Часник - 3 зубчики
  • Листя лайма - 2 штуки
  • Перець чилі - 1 штука (насіння видаліть.)
  • Зелена цибуля - 2 штуки(2 стебла)
  • Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
курка по-китайському - фото крок 1
Наріжте курячу грудку на невеликі шматочки, викладіть в миску і заправте нашаткованої приправою (імбир, часник, перець чилі). Залиште маринуватися на 30 хвилин.
курка по-китайському - фото крок 2
Потім смажте курку до повної готовності разом із зеленню (залиште трохи зелені для прикраси блюда).
курка по-китайському - фото крок 3
Перемішайте залишилася зелень для прикраси блюда.
курка по-китайському - фото крок 4
Можете подавати на стіл! :)

Схожі рецепти