Курка по-китайському
(покроковий рецепт з фото)
Курка по-китайському - блюдо для любителів гострих відчуттів! У неї додаються часник і перчик чилі. Якщо ви віддаєте перевагу гостру азіатську кухню, то це блюдо безсумнівно для вас!
Курка по-в'єтнамських відмінно піде з рисом. Можете зварити пісний рис, без додавання якихось приправ. Можете його заправити імбиром і зробити гострим гарніром. Вам необов'язково йти в ресторан, щоб спробувати в'єтнамську кухню! досить приділити 30 хвилин свого часу і - ресторан в'єтнамської кухні у вас вдома! Зустрітися з рецептом, вам сподобається!
- Куряча грудка - 1 кілограм
- Трава лемонграсс - 3 штуки(3 стебла)
- Імбир - 2 Ст. Ложки (подрібнений)
- Часник - 3 зубчики
- Листя лайма - 2 штуки
- Перець чилі - 1 штука (насіння видаліть.)
- Зелена цибуля - 2 штуки(2 стебла)
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Наріжте курячу грудку на невеликі шматочки, викладіть в миску і заправте нашаткованої приправою (імбир, часник, перець чилі). Залиште маринуватися на 30 хвилин.
Потім смажте курку до повної готовності разом із зеленню (залиште трохи зелені для прикраси блюда).
Перемішайте залишилася зелень для прикраси блюда.
Можете подавати на стіл! :)