Рецепт Креветки по-китайському фото

Креветки по-китайському
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , В'єтнамська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Часник
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Добре жити на березі океану, завжди є свіжі морепродукти. Ми ж задовольняємося замороженими, але і з них можна створити смачне блюдо. Тільки потрібен хороший рецепт. Наприклад, такий, як цей.

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати креветки по-китайському. Вони будуть карамелізовані з гостро-солодким смаком. Незважаючи на те, що ви подібного ніколи не робили, технологія страви проста. Все буде готово за 30 хвилин. Креветки їдять в гарячому вигляді з гарніром з рису або в теплому, подаючи в якості салату.

  • Вода - 120 мілілітрів
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Креветки - 1 кілограм
  • Рибний соус - 50 мілілітрів
  • Цукор коричневий темний - 2 Ст. Ложки
  • Червоний перець пластівцями - 0, 5 чайних ложки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Зелена цибуля, перо - 3 штуки
  • Braai - 0, 5 пучка
креветки по-китайському - фото крок 1
1. Для початку дрібно наріжте весь лук, кінзу і часник.
креветки по-китайському - фото крок 2
2. Зробіть суміш з води, перцю, рибного соусу і цукру.
креветки по-китайському - фото крок 3
3. Потім розігрійте масло в сковороді. Обсмажте на ньому до м'якості цибулю, помішуючи.
креветки по-китайському - фото крок 4
4. Потім додайте часник.
креветки по-китайському - фото крок 5
5. Через хвилину додайте заздалегідь відварені і очищені креветки.
креветки по-китайському - фото крок 6
6. Далі влийте суміш з цукру і води. Обсмажте креветки 3-5 хвилин до готовності.
креветки по-китайському - фото крок 7
7. В кінці додайте кінзу. Блюдо перемішайте і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти