Креветки по-китайському
(покроковий рецепт з фото)
Добре жити на березі океану, завжди є свіжі морепродукти. Ми ж задовольняємося замороженими, але і з них можна створити смачне блюдо. Тільки потрібен хороший рецепт. Наприклад, такий, як цей.
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати креветки по-китайському. Вони будуть карамелізовані з гостро-солодким смаком. Незважаючи на те, що ви подібного ніколи не робили, технологія страви проста. Все буде готово за 30 хвилин. Креветки їдять в гарячому вигляді з гарніром з рису або в теплому, подаючи в якості салату.
- Вода - 120 мілілітрів
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Креветки - 1 кілограм
- Рибний соус - 50 мілілітрів
- Цукор коричневий темний - 2 Ст. Ложки
- Червоний перець пластівцями - 0, 5 чайних ложки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Зелена цибуля, перо - 3 штуки
- Braai - 0, 5 пучка
1. Для початку дрібно наріжте весь лук, кінзу і часник.
2. Зробіть суміш з води, перцю, рибного соусу і цукру.
3. Потім розігрійте масло в сковороді. Обсмажте на ньому до м'якості цибулю, помішуючи.
4. Потім додайте часник.
5. Через хвилину додайте заздалегідь відварені і очищені креветки.
6. Далі влийте суміш з цукру і води. Обсмажте креветки 3-5 хвилин до готовності.
7. В кінці додайте кінзу. Блюдо перемішайте і подавайте. Смачного!