Парові булочки з рисової муки
(покроковий рецепт з фото)
Хоча моя сім'я часто стала є азіатську кухню, але більшість страв досі дивують і своєю формою, і своїм смаком. Здається, що багато рецепти складно повторити, але це не завжди так. Читайте!
Ця випічка, якщо її так можна назвати, китайської кухні дуже проста. У дріжджове тісто на молоці додайте побільше цукру, щоб зробити вироби солодкими. А такий варіант більше схожий на хліб, який подають до супу.
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Борошно рисове - 150 грам
- Молоко тепле - 165 мілілітрів
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
1
У теплу молоко додайте дріжджі і дайте постояти 15 хвилин. Потім всипте борошно, сіль, цукор і масло. Замісити тісто і залиште на 40 хвилин при кімнатній температурі.
2
Розділити тісто 8 круглих частин. Викладіть їх в пароварку або мантоварку.
3
Готуйте булочки всього 10 хвилин. Приємною дегустації!