Рецепт Локшина з рисової муки фото

Локшина з рисової муки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Кабачок
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Ця страва японської кухні дуже припало до смаку і у наших господинь. Просте приготування побрадует навіть самих ледачих кухарів! Так що мати в запасі локшину з рисової муки раджу всім без винятку!

Опис приготування:

Ця страва зробити абсолютно просто, так що заготавьте його про запас. Як тільки у вас з'явиться апетит, ви зможете зварити корисну локшину, яка заготовлена ​​заздалегідь. Будь позаздрить очевидною простоті рецепта і одночасно корисності страви.

  • Рисове борошно - 330 грам
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Вода - За смаком
локшина з рисової муки - фото крок 1
1. Візьміть 330 грамів рисової муки, додайте до неї три курячих яйця. Перемішайте все в блендері. Досить для цього хвилини.
локшина з рисової муки - фото крок 2
2. Спробуйте стиснути в руці, якщо тісто злипається, то воно готове для подальших дій, якщо ні, то додайте зовсім небагато води або половинку яйця і знову розмішайте.
локшина з рисової муки - фото крок 3
3. Розкачайте шматочок тесту, сформуйте з нього прямокутник з рівними краями, щоб воно не кришиться.
локшина з рисової муки - фото крок 4
4. Зробіть товщину не маленькою, так як тісто буде кришитися, але і не дуже великий, щоб локшина не вийшло в підсумку надто"товстої" .
локшина з рисової муки - фото крок 5
5. Дайте тісту трохи підсохнути. Потім наріжте його на рівні смужки ножем.
локшина з рисової муки - фото крок 6
6. Далі ви можете укласти отриману локшину в банку або відразу відварити і подати до столу. Тепер вам під силу приготувати рисову локшину, не виходячи з будинку!

Схожі рецепти