Рецепт Печиво з рисової муки фото

Печиво з рисової муки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Рисове борошно
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На швидку руку
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Ділюся простим рецептом безглютенового печива. Випічка з рисової муки виходить розсипчастою і повітряної. За смаком, як класичне пісочне печиво. Ароматне, солодке і фантастично смачне!

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати печиво з рисового борошно. У тісто можна додати корицю і мускатний горіх, якщо любите.

  • Рисове борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Рослинна олія - 1/4 склянки
  • Банан - 1 штука
  • Ізюм - 80 грам
  • Горіхи - 80 грам
  • Яблуко - 1/2 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
печиво з рисової муки - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 180 градусів.
печиво з рисової муки - фото крок 2
Подрібніть блендером рослинне масло, цукор і банан.
печиво з рисової муки - фото крок 3
В іншій мисці змішайте борошно, розпушувач і сіль.
печиво з рисової муки - фото крок 4
З'єднайте суху і вологу суміш разом. Додайте родзинки, дрібно порубане яблуко і горіхи.
печиво з рисової муки - фото крок 5
Сформуйте печиво товщиною приблизно 1-2 см. Випікайте його в духовці 15-20 хвилин.
печиво з рисової муки - фото крок 6
Печиво з рисової муки готове, смачного!

Схожі рецепти