Печиво з рисової муки
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом безглютенового печива. Випічка з рисової муки виходить розсипчастою і повітряної. За смаком, як класичне пісочне печиво. Ароматне, солодке і фантастично смачне!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати печиво з рисового борошно. У тісто можна додати корицю і мускатний горіх, якщо любите.
- Рисове борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1/2 склянки
- Рослинна олія - 1/4 склянки
- Банан - 1 штука
- Ізюм - 80 грам
- Горіхи - 80 грам
- Яблуко - 1/2 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 180 градусів.
Подрібніть блендером рослинне масло, цукор і банан.
В іншій мисці змішайте борошно, розпушувач і сіль.
З'єднайте суху і вологу суміш разом. Додайте родзинки, дрібно порубане яблуко і горіхи.
Сформуйте печиво товщиною приблизно 1-2 см. Випікайте його в духовці 15-20 хвилин.
Печиво з рисової муки готове, смачного!