Млинці з рисової муки
(покроковий рецепт з фото)
Цікаве рішення - млинчики з рисової муки в домашніх умовах. Процес приготування млинців нічим не відрізняється від традиційного рецепту, а виходять вони дуже ніжними і смачними.
Красиві, рум'яні і дуже смачні млинці з рисового борошна в домашніх умовах можна приготувати за одну годину. Рисове борошно зрадить млинців особливий присмак, а за принципом приготування вони нічим не відрізняються від традиційної рецептури приготування.
- Рисове борошно - 2 склянки
- Молоко - 3 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль і цукор - За смаком
- Вершкове масло - 100 грам
1. Рецепт приготування млинців дуже простий. Для початку потрібно замісити тісто і розжарити сковороду.
2. Змішуємо всі інгредієнти і замішуємо тісто.
3. Тісто має вийти середньої густоти.
4. Смажимо млинці на добре розпеченій сковороді. Якщо зробите тісто густим, то млинці будуть товстими. Для хрустких млинчиків наливайте на сковороду менше тесту і швидко розподіляйте його по всій поверхні. Після смаження складаємо стопкою і кожен млинець змащуємо вершковим маслом.
5. Подаємо млинці з рисового борошна в домашніх умовах разом з джемом, фруктами, варенням, згущеним молоком, сметаною або будь-яким іншим наповнювачем.