Оладки з рисової муки на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо апетитні і смачні млинці з рисового борошна на кефірі - прості, смачні, ситні і апетитні. Оладки виходять нічим не гірше, ніж на пшеничній муці. Рецепт простий і швидкий, спробуйте!
Подавати до столу оладки з рисової муки на кефірі можна з будь-яким варенням, сиропом, джемом. Кефір для оладок можна використовувати з будь-яким відсотком жирності, підійде кефір вчорашній або навіть триденний. Для пишності і смаку додамо в тісто соду, трохи солі і цукор - все просто і швидко, тому, давайте швидше приступати.
- Борошно рисове - 250 грам
- Кефір - 250 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Кефір попередньо підігрійте, можна в мікрохвильовці. Додайте в кефір сіль і цукор, вбийте одне куряче яйце. Також додайте в кефір соду.
Перемішайте все до однорідності, після просівають невеликими порціями пшеничне борошно.
Замісити тісто, щоб не було грудочок. Тісто має бути густим.
Прогрійте сковороду, влийте рослинне масло. Тісто викладіть в сковороду за допомогою столової ложки. Смажте оладки з обох сторін по кілька хвилин. Готові оладки подавайте до столу гарячими.
Смачного!