Рецепт Оладки з рисової муки на кефірі фото

Оладки з рисової муки на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Кефір , Рисове борошно
Роздільне харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Готуємо апетитні і смачні млинці з рисового борошна на кефірі - прості, смачні, ситні і апетитні. Оладки виходять нічим не гірше, ніж на пшеничній муці. Рецепт простий і швидкий, спробуйте!

Опис приготування:

Подавати до столу оладки з рисової муки на кефірі можна з будь-яким варенням, сиропом, джемом. Кефір для оладок можна використовувати з будь-яким відсотком жирності, підійде кефір вчорашній або навіть триденний. Для пишності і смаку додамо в тісто соду, трохи солі і цукор - все просто і швидко, тому, давайте швидше приступати.

  • Борошно рисове - 250 грам
  • Кефір - 250 грам
  • Яйця курячі - 1 штука
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
оладки з рисової муки на кефірі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
оладки з рисової муки на кефірі - фото крок 2
Кефір попередньо підігрійте, можна в мікрохвильовці. Додайте в кефір сіль і цукор, вбийте одне куряче яйце. Також додайте в кефір соду.
оладки з рисової муки на кефірі - фото крок 3
Перемішайте все до однорідності, після просівають невеликими порціями пшеничне борошно.
оладки з рисової муки на кефірі - фото крок 4
Замісити тісто, щоб не було грудочок. Тісто має бути густим.
оладки з рисової муки на кефірі - фото крок 5
Прогрійте сковороду, влийте рослинне масло. Тісто викладіть в сковороду за допомогою столової ложки. Смажте оладки з обох сторін по кілька хвилин. Готові оладки подавайте до столу гарячими.
оладки з рисової муки на кефірі - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти