Рецепт Китайські млинці фото

Китайські млинці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Млинці

Китайські млинці зовсім не схожі на ті, до яких ми звикли, та й готуються вони зовсім по-іншому, але які ж вони смачні. Ділюся рецептом китайських млинців з зеленою цибулею.

Приготувати китайські млинці дуже просто, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям до рецептом.

  • Борошно - 180 грам
  • Вода - 125 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Зелена цибуля - 50 грам
  • Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для смаження)
китайські млинці - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
китайські млинці - фото крок 2
Змішайте борошно і сіль, зробіть в центрі борошна поглиблення.
китайські млинці - фото крок 3
Закип'ятіть воду, влийте в поглиблення в борошні і швидко розмішайте.
китайські млинці - фото крок 4
Замісити тісто, дайте йому відлежатися 30 хвилин.
китайські млинці - фото крок 5
Наріжте дрібно цибулю, додайте дрібку солі, розмішайте.
китайські млинці - фото крок 6
Зробіть з тіста ковбаску, розділіть її на 6-8 частин.
китайські млинці - фото крок 7
Розкачайте шматочок тесту в пласт, змастіть кунжутним маслом, але не дуже рясно.
китайські млинці - фото крок 8
Посипте зверху зеленою цибулею.
китайські млинці - фото крок 9
Поверніть в невеликій рулет.
китайські млинці - фото крок 10
Поверніть рулет в "улиточку" .
китайські млинці - фото крок 11
Пріплюсніте долонею.
китайські млинці - фото крок 12
Розкачайте млинець в пласт, якомога тонше.
китайські млинці - фото крок 13
Обсмажте млинці з двох сторін на добре розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості рослинного масла.
китайські млинці - фото крок 14
Подавайте млинці з соєвим соусом, в нього можна загорнути м'ясну, овочеву або рибну начинку. Вони дуже смачні, навіть в холодному вигляді. У рецепті приготовлена ​​порція млинців для двох, якщо треба більше, відразу збільшуйте порцію продуктів.

Схожі рецепти