Китайські млинці
(покроковий рецепт з фото)
Китайські млинці зовсім не схожі на ті, до яких ми звикли, та й готуються вони зовсім по-іншому, але які ж вони смачні. Ділюся рецептом китайських млинців з зеленою цибулею.
Приготувати китайські млинці дуже просто, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям до рецептом.
- Борошно - 180 грам
- Вода - 125 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Зелена цибуля - 50 грам
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для смаження)
Підготуйте інгредієнти.
Змішайте борошно і сіль, зробіть в центрі борошна поглиблення.
Закип'ятіть воду, влийте в поглиблення в борошні і швидко розмішайте.
Замісити тісто, дайте йому відлежатися 30 хвилин.
Наріжте дрібно цибулю, додайте дрібку солі, розмішайте.
Зробіть з тіста ковбаску, розділіть її на 6-8 частин.
Розкачайте шматочок тесту в пласт, змастіть кунжутним маслом, але не дуже рясно.
Посипте зверху зеленою цибулею.
Поверніть в невеликій рулет.
Поверніть рулет в "улиточку" .
Пріплюсніте долонею.
Розкачайте млинець в пласт, якомога тонше.
Обсмажте млинці з двох сторін на добре розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості рослинного масла.
Подавайте млинці з соєвим соусом, в нього можна загорнути м'ясну, овочеву або рибну начинку. Вони дуже смачні, навіть в холодному вигляді. У рецепті приготовлена порція млинців для двох, якщо треба більше, відразу збільшуйте порцію продуктів.