Сирне печиво без масла
(покроковий рецепт з фото)
Існує чимало рецептур сирного печива. Всі вони відрізняються м'якою текстурою всередині і твердої скоринкою зовні. Кожна людина може підібрати відповідний склад. Один з варіантів - для вас!
Пропоную вам простий рецепт, який підійде для звичайного чаювання або для святкового дня. Про те, як приготувати сирне печиво без масла, розказано нижче. Ця випічка може бути зроблена в зв'язку з чим завгодно (які у вас є під рукою формочки, таким і робіть печиво), зверху при подачі можна посипати вироби цукром, цукровою пудрою або корицею.
- Борошно - 1 Склянка
- Сир - 200 грам
- Маргарин - 70-90 грам
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
Замішайте тісто. Розтоплений маргарин змішайте з сиром. Потім всипте цукор і акуратно вмішати борошно по порціях.
Вимішайте тісто щільною консистенції.
Перекладіть тісто в харчову плівку або пакет. Приберіть його на 1-2 години в морозильник.
Розкачайте готове тісто завтовшки в 1-1, 5 см. Виріжте печива. Перекладіть їх на деко, трохи змазаний маргарином або маслом.
Запікайте печиво в духовці при 180 градусах протягом 15-20 хвилин. Приємного чаювання!