Рецепт Печиво на пиві «просте» без маргарину фото

Печиво на пиві «просте» без маргарину
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 20
Час приготування: 40 хв.

Поспішаю розповісти, як приготувати печиво на пиві"Просте" без маргарину. Робиться воно дуже просто, а виходить неймовірно смачне, не вимагає особливих витрат за часом і продуктам. Рекомендую.

Опис приготування:

Приготування такого печива займає не більше 40 хвилин, воно завжди виходить, тому під силу навіть початківцям кухарям. Якщо розкачати тісто дуже тонко, то отримаємо хрустку випічку, а ось якщо товстіший, то в результаті буде подобу слоек. Можна надати йому будь-яку форму або нарізати звичайним ножем.

  • Борошно - 200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 100 грам
  • Пиво - 50 мілілітрів
  • Вершкове масло - 100 грам
печиво на пиві
1. Масло кладу в миску і розтоплюю в мікрохвильовій печі, вливаю до нього пиво, всипав сіль і порційно ввожу заздалегідь просіяне борошно.
печиво на пиві
2. Замішую тісто і відразу приступаю до процесу виготовлення, такому тесту навіть відпочивати не потрібно.
печиво на пиві
3. Руками розминаю тісто в корж, а потім посипаю цукровим піском.
печиво на пиві
4. Розкочую тісто тонко (але можна і товсто) прямо з посипанням з цукрового піску.
печиво на пиві
5. У мене був спеціальний ніж для приготування равіолі, тому просто нарізаю тісто за допомогою цього ножа.
печиво на пиві
6. Деко у мене антипригарний, тому викладаю печиво прямо на нього. Якщо такого немає, то просто застилаю пергаментом.
печиво на пиві
7. Випікаю печиво 10-15 хвилин при температурі 180 градусів, важливо не пересушити його, адже тісто розкотив тонко. Подаю печиво з чаєм або соком.

Схожі рецепти