Печиво з сиру і маргарину
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати смачне м'яке печиво на основі домашнього сиру. Таке печиво можна зробити як солодким, так і солоним. Як приготувати печиво з сиру і маргарину, вирішувати вам.
Печиво можна при подачі посипати цукровою пудрою для більш привабливого вигляду. Зберігайте остигле печиво в пакеті. Подавайте до гарячого чаю, кава або какао.
- Сир - 200 грам
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 300 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Мед травневий рідкий - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 1 штука (упаковочка)
- Маргарин - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Приготуйте продукти для печива. Маргарин заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб він став кімнатної температури, топити його не потрібно.
Візьміть глибоку посудину для змішування продуктів. З'єднайте сир з цукром, медом, маргарин. Ретельно перемішайте виделкою.
Додайте яйце, перемішайте.
Додайте в борошно щіпку солі, ванільний цукор, розпушувач. З'єднайте з сирною масою.
Тісто виходить липким, м'яким і дуже пластичним. Розігрійте духовку до 180 градусів.
Застеліть деко папером для випічки. За допомогою двох чайних ложок викладіть печиво на лист на відстані один від одного і випікайте 15 хвилин.
Готове печиво зніміть з дека, остудіть на решітці. Приємного!