Рулет «Баунті» без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Цей варіант десерту чудово підходить для ледачих кулінарів. Готується він без випікання, що значно економить час. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати рулет "баунті" без випічки.
Ніжна начинка і шоколадне тісто - популярний десерт, нагадує відомий батончик "баунті" . Готується він дуже просто. Можете взяти справжній чорний шоколад, розтопіть його і додайте до печива. Але варіант з какао виходить швидше. Раджу в крем додавати саме цукрову пудру, так він буде ніжніше. Смачного!
- Печиво - 300 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Вода - 0, 5 склянки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Кокосова стружка - 40 грам
Подрібніть печиво в дрібну крихту. Додайте до нього какао.
Цукор розчиніть в половині склянки окропу. Отриманий сироп остудіть. Додайте його до подрібненого печива.
Замісити тісто.
Приготуйте крем. Розм'якшене масло змішайте з цукровою пудрою і кокосовою стружкою.
Крем гарненько розмішайте.
На стіл викладіть харчову плівку, розкачайте по ній тісто з печива. Тісто має бути тонким.
На стіл викладіть харчову плівку, розкачайте по ній тісто з печива. Тісто має бути тонким.
Рівномірно нанесіть крем.
Поверніть акуратно в рулет, відправте його в морозилку на півгодини (можна на 40 хвилин).
Готовий рулет подавайте до чаю. Порізавши на порційні шматочки, можете присипати його цукровою пудрою. Приємного чаювання!