Торт «Баунті» без випічки
(покроковий рецепт з фото)
З великої кількості тортів без випічки особливу увагу я віддаю торту "баунті" . Готується він легко, продукти доступні і він цілком може стати відмінним пригощанням для святкового столу!
Для торта, в якості заміни крему, підійде заварний. У нього також додайте желатин і кокосову стружку. Дотримуючись рецептурою і процесу приготування, торт вас порадує і ви отримаєте райську насолоду!
- Печиво шоколадне - 250 грам
- Вершки - 300 мілілітрів(33% жирності)
- Какао порошок - 1, 5 Ст. Ложки
- Згущене молоко - 1 банку (в цій кількості 4 ст.Л. Для печива)
- Шоколадне масло - 50 грам (або вершкове масло)
- Шоколад - 100 грам (гіркий або молочний)
- Молоко - 3 Ст. Ложки (або вершки)
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
- Кокосова стружка - 50 грам
- Желатин - 12 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Печиво подрібніть в блендері або іншим способом в дрібну крихту. Пересипьте крихту в чашу, додайте 4 ст.Л. Згущеного молока, розтоплене шоколадне масло і какао.
Перемішайте до стану тесту.
Замочіть желатин в холодній воді і залиште на 20 хвилин для набухання.
Після розчину желатину в невеликому Вогні, не доводячи до кипіння.
Охолоджені вершки налийте в чашу. Дуже важливо, що б вона була сухою і чистою. Збийте вершки в легку піну.
До вершкам додайте залишився згущене молоко, кокосову стружку. Ще раз збийте.
Додайте теплий розчин желатину, останній раз збийте і відставте в сторону.
Візьміть роз'ємну форму, викладіть плівкою, зверху розкладіть тісто з печива. Утрамбуйте за допомогою склянки або долонею.
Викладіть підготовлений крем. Робіть це швидко, так як він застигає. Розрівняйте. Приберіть в холодильник.
В сотейник положите шоколад, налийте молоко і рослинне масло. Поставте на повільний вогонь. Нагрівайте, постійно помішуючи, не допускаючи підгоряння. Якщо шоколад скатався в "кульку", додайте молока або вершків по чайній ложці, кожен раз перемішуючи.
Готова глазур повинна бути гладенькою.
Дістаньте з холодильника торт. Зніміть форму, але плівку залиште. Полийте торт глазур'ю. Повапните з усіх боків. Підніміть краю плівки.
Одягніть форму. Приберіть в холодильник на 4 годину.
Після закінчення часу дістаньте торт з холодильника. Зніміть форму, плівку. Перекладіть на блюдо або дошку.
Оформіть за бажанням.
Сервіруйте і подавайте на стіл. Приємного чаювання!