Рецепт Торт «Баунті» фото

Торт «Баунті»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Шоколад, Горіхи, Кокосова стружка
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На святковий стіл
Випічка, Торти
Кількість порцій: 8
  • Борошно - 1 Склянка
  • Крем - 1 Склянка
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Кокосова стружка - 2 склянки
  • Молоко - 2 склянки
  • Вершкове масло - 180 грам
  • Цукор - 5-7 Ст. Ложок
  • Шоколад - 150 грам
торт
Цукор розтерти з яйцем. У сметану додати соду, розмішати, сметана почне підніматися. З'єднати сметану і яйце з цукром. Перемішати. Борошно і какао просіяти і в цю суміш вилити рідку масу з сметани і яйця з цукром. Все ретельно перемішати. Вилити тісто у форму, поставити в нагріту до 180 градусів духовку і випікати хвилин 15-20.
торт
У каструльці з'єднати кокосову стружку, молоко, вершкове масло і цукор. Варити, постійно помішуючи, до загустіння.
торт
Шоколад розтопити на водяній бані.
торт
На шоколадний корж викласти остиглий крем. Вгору покрити шоколадною глазур'ю. Остудити. Боки торта обсипати кокосовою стружкою, прикрасити за бажанням.

Схожі рецепти