Рецепт Кокосовий торт «Баунті» фото

Кокосовий торт «Баунті»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Борошно , Горіхи , Кокосова стружка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 6 г. 30 хв.

Смачний торт з ніжним бісквітом, вершковою начинкою з кокосової стружки і шоколаду зверху. Приготуйте такий торт на свято і всі гості будуть в захваті. Ділюся рецептом!

Опис приготування:

Цей торт припаде до смаку всім любителям кокоса, адже його там дуже багато. Можна взяти готову стружку або самим натерти кокосовий горіх на дрібній тертці. Якщо ви не любите гіркий шоколад, то візьміть темний або молочний.

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Борошно пшеничне - 80 грам
  • Какао - 20 грам
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 220 грам(120 грам - в тісто, 100 грам - в крем)
  • Молоко - 280 мілілітрів(200 мл. - в вершках, 80 мл. - в глазур)
  • Кокосова стружка - 150 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Шоколад гіркий - 100 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів(10% жирності)
кокосовий торт
Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування кокосового торта"Баунті" .
кокосовий торт
У миску насипте борошно, какао і розпушувач. Перемішайте все до рівномірного розподілу.
кокосовий торт
У холодну і чисту чашу міксера розбийте яйця і додайте 120 грам цукру. Збийте до пишної і світлої маси.
кокосовий торт
У миску з збитими яйцями просійте борошняну масу.
кокосовий торт
Акуратно перемішайте за допомогою ложки або кулінарного шпателя.
кокосовий торт
На дно форми діаметром 22 сантиметра покладіть коло з паперу для випічки. Вилийте тісто і рівномірно його розподілити.
кокосовий торт
Випікайте в гарячій духовці при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин, до готовності. Через деякий час витягніть, переверніть форму догори дном, і повністю остудіть бісквіт.
кокосовий торт
Для крему в каструлю викладіть масло. Кропити 100 грам цукру.
кокосовий торт
Влийте в каструлю 200 мілілітрів молока.
кокосовий торт
Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння.
кокосовий торт
Всипте в молочну масу кокосову стружку і перемішайте.
кокосовий торт
Зменшіть вогонь до мінімального і варіть перемішуючи протягом 10 хвилин.
кокосовий торт
Остиглий бісквіт вийміть з форми і розріжте на два однакових бісквіта.
кокосовий торт
Просочіть обидва коржа вершками. Викладіть один бісквіт на дно форми.
кокосовий торт
Перекладіть кокосову масу в форму на бісквіт і розрівняйте її.
кокосовий торт
Викладіть на кокосовий шар другий бісквіт і трохи притисніть.
кокосовий торт
Для глазурі налийте молоко, що залишилося в каструлю і доведіть до кипіння. Зніміть з вогню і викладіть ламаний шоколад. Перемішайте до однорідної маси.
кокосовий торт
Перекладіть теплу шоколадну масу на верх торта і розрівняйте.
кокосовий торт
Прикрасьте торт на свій розсуд. Я прикрасила просто кокосовою стружкою.
кокосовий торт
Приберіть торт в холодильник мінімум на 4 годину, для застигання.
кокосовий торт
Вийміть торт з форми, розріжте і подавайте до столу.
кокосовий торт
Смачного!

Схожі рецепти