«Баунті» домашній
(покроковий рецепт з фото)
Хочете поласувати батончиками «Баунті» прямо зараз? Не питання, так як поспішаю поділитися чудовим рецептом, як приготувати «Баунті» домашній. Це швидко і просто, а знадобиться всього 4 інгредієнта.
Звикайте готувати солодощі та цукерки своїми руками. І ви, чому? Тому що це набагато дешевше, це дуже просто і займає мало часу. Домашні солодощі набагато смачніше, і ви будете впевнені в якості інгредієнтів і у відсутності шкідливих для здоров'я домішок.
- Кокосова стружка солодка - 225 грам
- Згущене молоко - 200 грам
- Цукрова пудра - 65 грам
- Шоколад темний - 350 грам
1
У мисці змішайте кокосову стружку, згущене молоко і цукрову пудру до однорідної маси.
2
Змоченими у воді руками сформуйте з отриманої суміші прямокутні батончики довжиною 6-7 см і розкладіть їх на блюді, покритому фольгою або пергаментним папером.
3
Поставте в холодильник на 1 час.
4
Розтопіть темний шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
5
Опустіть кожен батончик повністю в розтоплений шоколад, потім помістіть на решітку на столі.
6
Поставте в холодильник на 30 хвилин, щоб шоколад застиг. Смачного!