Баунті
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні і соковиті цукерки, які за смаком нітрохи не гірше всім нам звичних баунти з магазину. Головна їхня гідність - натуральні продукти і відсутність консервантів. Зберігати краще в холодильнику
Ціна і смак домашніх баунти радують. Такий десерт завжди доведеться до речі. Інгредієнти можна взяти готові, а при наявності вільного часу - можна приготувати самим (шоколад і згущене молоко). Це прекрасна альтернатива магазинним ласощів і за смаком баунти не відрізняються від готових цукерок.
- Кокосова стружка - 80 грам
- Згущене молоко - 200 грам
- Шоколад - 200 грам
1. Всього три доступних інгредієнта і за 30 хвилин ви зможете приготувати дивно смачні цукерки, які нічим не відрізнятимуться за смаком від магазинних. Готувати баунти, як виявилося, дуже легко.
2. Викладіть в миску заготовлену кокосову стружку, додайте згущене молоко. Тепер добре розмішайте до однорідної консистенції.
3. Маса повинна вийти в'язкою і густий. Залиште на 20 хвилин, щоб начинка добре просочилася. Тепер потрібно викласти нашу масу на пергамент. Товщина начинки не повинна бути більше сантиметра.
4. Razrezhyte частини, змочіть руки і сформуйте овальні цукерки. Потім відправте в морозилку на 20 хвилин.
5. Розтопіть плитку шоколаду, після чого умочіть цукерки відразу з морозилки (так шоколад краще візьметься). І викладіть їх на блюдо.
6. От і все, наші баунти готові!