Домашні цукерки «Баунті»
(покроковий рецепт з фото)
Цукерки "баунті" стали відомими в першу чергу завдяки своєму яскраво вираженого кокосовому смаку і аромату. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати домашні цукерки "баунті" : на смак - як оригінал!
Один з найпростіших і вірних способів порадувати близьких - приготувати смачну страву, наприклад - десерт. Кокосові цукерки, приготовані за цим рецептом, точь-в-точь схожі на знамениті "баунті", хіба що форма може злегка відрізнятися. У цьому рецепті необхідно використовувати жирні вершки, але ви можете замінити їх молоком з вершковим маслом (30 і 25 грамів відповідно). Для глазурі раджу вам використовувати молочний шоколад, він солодший і краще підходить для такого десерту.
- Кокосова стружка - 100 грам
- Вершки 30-36% - 50 грам
- Вершкове масло - 35 грам
- Цукрова пудра - 40 грам
- Молочний шоколад - 180-200 грам
1. Кокосову стружку змішайте з цукровою пудрою. Вершки нагрійте в мікрохвильовій печі з вершковим маслом, щоб масло розтопити. Залийте кокосову суміш олійної і добре розмішайте. За бажанням додайте кокосовий лікер.
2. Розподіліть масу в формі, відправте в холодильник на 1 час. Сформуйте кульки завбільшки з волоський горіх і поставте їх в холодильник.
3. Тим часом розтопіть шоколад: нарізану шоколад в пластиковій ємності поставте в мікрохвильовку на 10 секунд при 800-1000W, розмішайте. Повторіть процедуру, поки шоколад не розтопиться повністю.
4. За допомогою двох шпаг занурте кожну кульку в шоколад. Зніміть виделкою кульки зі шпаг і поставте цукерки в холодильник до повного застигання шоколаду. Смачного!