Домашні желейні цукерки
(покроковий рецепт з фото)
Ось такі симпатичні цукерки можна приготувати вдома самостійно, а в сезон ягід замінити магазинне желе домашнім з ягідного або фруктового пюре з желатином. Дивимося!
Отже, розповідаю, як приготувати домашні желейні цукерки з желе і маршмеллоу. Якщо у вас маршмеллоу білого кольору (як у мене), то колір желе можна взяти будь-який, саме желе забарвить їх і додасть смак. Ці цукерки відмінно підійдуть для прикраси торта або тістечок, вони відмінно прилипають. Пробуйте!
- Вода - 130 мілілітрів
- Maršmellou - 90 грам
- Желе - 90 грам
- Рослинна олія - 0, 5 чайних ложки (без запаху)
1. Підготуйте необхідні інгредієнти. Приступимо!
2. Пачку желе (у мене полуничне) залийте теплою водою. Поставте на найменший вогонь і, перемішуючи ложкою, розчини желе. Чи не кип'ятіть!
3. Якщо маршмеллоу у вас великими шматочками, то його краще порізати, щоб швидше розчинився в желе. У мене маленькі кубики, я поклала в такому вигляді, як є. Інтенсивно перемішуйте ложкою маршмеллоу.
4. Через дві хвилини ви побачите, як маршмеллоу тане в желе.
5. Продовжуйте перемішувати, поки маса не стане однорідною.
6. Форму змастіть рослинною олією без запаху, розмір - 25 з 30 см. Перелийте масу, поставте на рівну поверхню застигати на 1 час.
7. Через годину візьміть силіконову лопатку і подденьте один край, почніть згортати
Солодку масу в рулет. Постарайтеся це робити максимально туго, щоб не потрапляло повітря в шари.
Солодку масу в рулет. Постарайтеся це робити максимально туго, щоб не потрапляло повітря в шари.
8. Гострим ножем поріжте рулет на цукерки, товщина - 1 см, у мене вийшло 10 штук.
9. Побалуйте його солодким!