Желейні цукерки з йогурту
(покроковий рецепт з фото)
Желейні цукерки з йогурту можна дозволити собі навіть сидячи на дієті, адже їх основою служить нежирний йогурт! Дуже легкі в приготуванні, вони приємно порадують вас своїм смаком і видом. Спробуйте!
За допомогою цього рецепта ви зможете дізнатися, як приготувати желейні цукерки з йогурту, низькокалорійні і корисні! За бажанням ви можете додати в них трохи ягідного соку. Також рекомендую забарвити желе харчовими барвниками, так цукерки вийдуть більш красивими. Йогурт можна брати з шматочками ягід або фруктів, це не завадить цукеркам схопитися і стати желейними. Обов'язково порадуйте себе і своїх близьких таким ласощами!
- Йогурт - 125-170 грам
- Вода - 50 мілілітрів
- Желатин - 2 Ст. Ложки
- Podslastitely - За смаком
1. Приготуйте желатин так, як зазначено на упаковці. Якщо це швидкорозчинний желатин, розчиніть його в гарячій воді і дайте злегка охолонути. Чи не кип'ятіть желатин, інакше він втратить желюючий властивості.
2. Далі додайте розведений желатин в йогурт і добре перемішайте. За необхідності додайте підсолоджувач (додавати його найкраще в желатин).
3. Також за бажанням можна використовувати харчові барвники для більш насиченого кольору цукерок (їх краще спочатку розвести в невеликій кількості окропу, після чого додати в желе).
4. Залийте желе в формочки для цукерок і відправте в холодильник на ніч. Цукерки дістаньте, попередньо опустивши форми в гарячу воду на кілька секунд. Смачного!