Молочні желейні цукерки
(покроковий рецепт з фото)
Зробити для мене пару раз в тиждень який-небудь новий десерт - це вже традиція. Не боюсь йти на експерименти і братися за незвичайні завдання, як в цей раз. Буйство смаком і текстур в одному рецепті.
Прочитайте про те, як приготувати молочні желейні цукерки. За основу можете взяти молоко з желатином і цукром, а потім додайте до них будь-які наповнювачі. Я внесла корицю і цедру апельсина. Сюди ж підійде кокосова стружка, кунжут, шматочки шоколаду і т.Д. Желе можна подавати в порційних креманках.
- Молоко - 300 мілілітрів
- Апельсин - 0, 5 штуки
- Цукор білий - 3 Ст. Ложки
- Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
- Желатин - 5-10 грам
1. Приготуйте продукти.
2. Підігрійте молоко, не доводячи його до кипіння.
3. Потім розчиніть в ньому желатин (або дотримуйтесь по інструкції на упаковці).
4. Потім додайте цукор і корицю. Все перемішайте.
5. Далі розлийте рідина в плоскі прямокутні форми.
6. Зверху натріть цедру апельсина.
7. Надішліть желе застигати в холодильник, а перед подачею його наріжте. Приємного чаювання!