Рецепт Молочні желейні цукерки фото

Молочні желейні цукерки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Апельсин , Молоко
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На полуденок , На святковий стіл
Солодке , Десерти , Желе
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Зробити для мене пару раз в тиждень який-небудь новий десерт - це вже традиція. Не боюсь йти на експерименти і братися за незвичайні завдання, як в цей раз. Буйство смаком і текстур в одному рецепті.

Опис приготування:

Прочитайте про те, як приготувати молочні желейні цукерки. За основу можете взяти молоко з желатином і цукром, а потім додайте до них будь-які наповнювачі. Я внесла корицю і цедру апельсина. Сюди ж підійде кокосова стружка, кунжут, шматочки шоколаду і т.Д. Желе можна подавати в порційних креманках.

  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Апельсин - 0, 5 штуки
  • Цукор білий - 3 Ст. Ложки
  • Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
  • Желатин - 5-10 грам
молочні желейні цукерки - фото крок 1
1. Приготуйте продукти.
молочні желейні цукерки - фото крок 2
2. Підігрійте молоко, не доводячи його до кипіння.
молочні желейні цукерки - фото крок 3
3. Потім розчиніть в ньому желатин (або дотримуйтесь по інструкції на упаковці).
молочні желейні цукерки - фото крок 4
4. Потім додайте цукор і корицю. Все перемішайте.
молочні желейні цукерки - фото крок 5
5. Далі розлийте рідина в плоскі прямокутні форми.
молочні желейні цукерки - фото крок 6
6. Зверху натріть цедру апельсина.
молочні желейні цукерки - фото крок 7
7. Надішліть желе застигати в холодильник, а перед подачею його наріжте. Приємного чаювання!

Схожі рецепти