Домашні кокосові цукерки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Домашні кокосові цукерки в шоколаді стануть справжнім хітом, напередодні Дня всіх закоханих. Дуже гарне ласощі, приготоване своїми руками і з любов'ю, стане найромантичнішим подарунком.
Опис приготування:
Якщо ви ще не вирішили, чим порадувати другу половинку на День Святого Валентина, дивіться, як приготувати гарний романтичний десерт. Його можна подати на десерт при свічках, а можна скласти в красиву коробочку і піднести у вигляді милого подарунка. Домашні кокосові цукерки у шоколадній глазурі - солодке і красиве ласощі. Їх можна робити хоч кожен день, але в святкові дні можна зробити їх різнокольоровими, з красивими візерунками. В цілому, за основу можна взяти не тільки кокосову стружку, а будь-які горіхи, і скріпити їх тим же сиропом. Рецепт дуже простий, навіть сильна стать може спробувати свої сили. Насолоджуйтесь.
- Кокосова стружка - 4 склянки
- Чорний шоколад - 120 грам
- Білий шоколад - 220 грам
- Харчовий барвник - 1 крапля
- Цукор - 225 мілілітрів
- Вода - 75 мілілітрів
- Кукурудзяний крохмаль - 1/2 чайних ложки
З цукру, води і крохмалю зваріть сироп. Все змішайте, доведіть до кипіння і проваріть пару хвилин, поки він не почне густіти. Влийте сироп в кокосову стружку.
Гарненько все розмішайте, щоб стружка повністю просякла, і стала липкою.
Вологими руками сформуйте невеликі кульки. Покладіть їх на папір для випічки і відправте в холодильник на дві години.
Розтопіть чорний шоколад на водяній бані.
За допомогою лопатки, Окунь конфетті в шоколаді.
Проробіть такий фінт з третиною цукерок і знову складіть на папір для випічки.
Білий шоколад також розтопіть на водяній бані. І розділити на дві частини.
В одній також обваляйте цукерки, як ви робили це з чорним шоколадом. А в другу частину додайте барвник.
Повинен вийти ніжний рожевий колір, але можна і зробити і червоний, і навіть фіолетовий.
За допомогою зубочистки зробіть на цукерках завитки, для більшої краси.
Дайте цукеркам застигнути і пригощайте улюблених.