Шоколадно-кокосові цукерки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт кокосових цукерок в ніжній шоколадної глазурі.
Смачні, легкі в приготуванні цукерки додадуть свіжості до будь-якого столу, Їх ніжний смак будь-якого гурмана змусить томно закрити очі і прицмокнути від задоволення.
- Кокосового молока - 80 мілілітрів
- Білого шоколаду - 100 грам
- Кокосової стружки - 80 грам
- Гіркого шоколаду - 50 грам
- Вершкового масла - 1 Чайна ложка
1. Кокосове молоко в невеликій каструльці варити приблизно 5 хвилин до легкого загустіння. У кипляче кокосове молоко додати шматочки білого шоколаду і варити до повного його розчинення.
2. Насипати в суміш кокосову стружку і добре розмішати.
3. Остудити протягом 10-15 хвилин до загустіння. Сформувати цукерки (можна використовувати формочки або дві чайні ложки) і викласти на пергаментний папір. Охолодити цукерки в холодильнику протягом кількох годин.
4. На водяній бані розтопити гіркий шоколад. Кожну цукерку на мить занурити в розплавлений шоколад (можна в повному обсязі) і повернути на папір. Поставити цукерки в холодильник. Через годину ласощі буде готово.