Рецепт Шоколадно-кокосові цукерки фото

Шоколадно-кокосові цукерки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Шоколад , Горіхи , Кокосова стружка , Кокосове молоко
Страви без випічки
Для дітей , Десерт
Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 12
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Рецепт кокосових цукерок в ніжній шоколадної глазурі.

Опис приготування:

Смачні, легкі в приготуванні цукерки додадуть свіжості до будь-якого столу, Їх ніжний смак будь-якого гурмана змусить томно закрити очі і прицмокнути від задоволення.

  • Кокосового молока - 80 мілілітрів
  • Білого шоколаду - 100 грам
  • Кокосової стружки - 80 грам
  • Гіркого шоколаду - 50 грам
  • Вершкового масла - 1 Чайна ложка
шоколадно-кокосові цукерки - фото крок 1
1. Кокосове молоко в невеликій каструльці варити приблизно 5 хвилин до легкого загустіння. У кипляче кокосове молоко додати шматочки білого шоколаду і варити до повного його розчинення.
шоколадно-кокосові цукерки - фото крок 2
2. Насипати в суміш кокосову стружку і добре розмішати.
шоколадно-кокосові цукерки - фото крок 3
3. Остудити протягом 10-15 хвилин до загустіння. Сформувати цукерки (можна використовувати формочки або дві чайні ложки) і викласти на пергаментний папір. Охолодити цукерки в холодильнику протягом кількох годин.
шоколадно-кокосові цукерки - фото крок 4
4. На водяній бані розтопити гіркий шоколад. Кожну цукерку на мить занурити в розплавлений шоколад (можна в повному обсязі) і повернути на папір. Поставити цукерки в холодильник. Через годину ласощі буде готово.

Схожі рецепти