Шоколадно-кокосові вафлі
(покроковий рецепт з фото)
У жодному магазині не купиш такі вафлі. Навіть супер-кондитери не зможуть зробити їх так, як це зробите ви. Рецепт ласощі, як приготувати шоколадно-кокосові вафлі, простий і доступний.
У електровафельніцу вафлі готуються дуже швидко. На весь процес (підготовки і запікання) ви витратите максимум 20-30 хвилин. Готові вафлі подають з медом або шоколадним сиропом. Ці вафлі не схожі на ті, що ви їли в дитинстві. Вони більш пишні і м'які, особливо відразу після запікання. Хочете хрусткі? Тоді почекайте до їх охолодження.
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Какао - 2 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Мигдальний екстракт - 4 краплі
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 1/3 склянки
- Кокосова стружка - 0, 5 склянки
- Шоколадний сироп (отбензініванія) - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 1 ¼ Склянок
1. У мисці збийте яйця до утворення пишної піни, потім додайте до них сіль, соду, какао, знову перемішайте. Всипте цукор, мигдальний екстракт, топлене вершкове масло, борошно, кокосову стружку, холодне молоко і шоколадний сироп.
2. Змішайте гарненько вміст миски.
3. Розігрійте електровафельніцу і змастіть її маслом. Вилийте тісто, щоб воно рівномірно розтеклося по формі і готуйте під закритою кришкою до готовності (зазначеної в інструкції).
4. Викладіть вафлі в тарілку. Знову змастіть вафельницу маслом і вилийте тісто, випікайте вафлі до готовності.
5. Подавайте вафлі теплими або холодними, прикрасьте їх подрібненим мигдалем, кокосовою стружкою і шоколадним сиропом.