Кокосові цукерки з мигдалем і шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування цукерок з кокосовою стружкою, згущеним молоком, мигдалем і шоколадом.
Ці чудові кокосові цукерки зможе приготувати навіть дитина. Вам буде потрібно всього 4 простих інгредієнта. При бажанні ви можете замінити гіркий шоколад білим шоколадом.
- Несолодкої кокосової стружки - 1 Склянка
- Підсолодженою кокосової стружки - 1/2 склянки
- Смаженого мигдалю - 14 штук
1. У середній мисці об'єднати кокосову стружку і згущене молоко, ретельно перемішати. Накрити кришкою і поставити в холодильник на 1 час.
2. Використовуючи маленьку ложку, викласти невелику кількість кокосової суміші на долоню, формуючи кульку.
3. Помістити мигдаль в центр кульки.
4. Зверху викласти ще трохи кокосової суміші і скачати кульку пальцями, щоб мигдаль опинився всередині.
5. Зробити 14 таких кульок. Викласти все кульки на тарілку і помістити її в холодильник, поки ви готуєте розтоплений шоколад.
6. У мікрохвильовій печі розтопити шоколад приблизно протягом 1-1 1/2 хвилин, поки він повністю не розтане. Занурити охолоджене кокосові кульки в шоколадну суміш. Для цього зручно використовувати дві вилки.
7. Викласти цукерки на лист пергаментного паперу і поставити в холодильник на 2 години або на ніч. Зберігати кокосові цукерки в холодильнику.