Рецепт Домашній «Баунті» фото

Домашній «Баунті»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершки, Какао, Горіхи, Молоко
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Солодке, Десерти, Цукерки

Цей рецепт присвячується любителям "баунті", так як я розповім вам, як приготувати домашній "баунті", неймовірно смачну солодкість! Кокосова стружка, вершки, молоко і какао… що може бути краще?

Домашній "баунті", приготований за цим рецептом, практично нічим не відрізняється від покупного. Виходить він дуже смачним, ароматним і з приємними вершковими нотками. Якщо ви купуєте цілий кокос і натираєте його на стружку, тоді вам буде потрібно трохи менше вершків, ніж написано в рецепті, так як кокос досить вологий. За бажанням ви можете додати цукор або цукрову пудру, щоб зробити цукерки солодшими.

  • Кокосова стружка - 200 грам
  • Вершкове масло - 130 грам(50 г для цукерок, 80 г для глазурі)
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Вершки 20% - 200 мілілітрів
  • Цукор - 11 Ст. Ложка(8 ст. Ложок для глазурі, 3 ст. Ложки для цукерок)
  • Какао - 8 Ст. Ложок
домашній
1. Якщо у вас покупної кокос, вам необхідно очистити його від кірки, попередньо трохи постукавши по ньому ножем і молоточком, і натерти на дрібній тертці м'якоть, щоб отримати кокосову стружку.
домашній
2. Далі розтопіть вершкове масло в сотейнику, додайте до нього 3 ст. Ложки цукру. Добре перемішайте, додайте вершки і перемішайте до однорідної маси.
домашній
3. Додайте кокосову стружку і добре вимішайте. Викладіть масу на застелену пергаментним папером форму і залиште в морозилці на 1 час. Після цього витягніть форму і наріжте масу на батончики. Надішліть знову в морозилку на 1 час.
домашній
4. Приготуйте глазур: змішайте какао і 8 ст. Ложок цукру, додавши 100 мл молока. Добре розмішайте. Перекладіть цю суміш в розігріті 100 мл молока і додайте вершкове масло. Добре перемішайте всю масу до однорідної консистенції.
домашній
5. Коли глазур трохи застигне, опустіть туди готові батончики. Потім перекладіть батончики на тарілку і посипте кокосовою стружкою. Охолодіть цукерки в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти