Рецепт Рулет «Баунті» фото

Рулет «Баунті»
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Какао, Горіхи
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл
Десерти

Якщо ви любите ніжний смак знаменитого кокосового батончика, тоді рецепт приготування рулету "баунті" вам обов'язково варто повторити на своїй кухні.

Рецепт приготування рулету "баунті" хороший тим, що його солодкість можна регулювати за смаком. При бажанні можна додати також трохи лікеру або коньяку, якщо десерт тільки для дорослих.

1. Для початку необхідно дістати з холодильника вершкове масло і залишити його танути при кімнатній температурі.

2. Будь-яке печиво, яке є під рукою, подрібнити в чаші блендера, за допомогою м'ясорубки або качалки в дрібну крихту. Чим дрібніше воно буде, тим краще.

3. Воду трохи нагріти і розчинити цукор. Залежно від солодощі печива, його можна додати більше або менше.

4. Всипати до крихтам печива какао і добре перемішати. Поступово вливати солодку воду, перемішуючи, щоб утворилася пластична маса.

5. Викласти її на шматочок харчової плівки і розрівняти вологими руками щільно притискаючи.

6. Розм'якшене вершкове масло з'єднати з кокосовою стружкою і ретельно перемішати. Додати цукрову пудру до смаку.

7. Викласти начинку рівним шаром на печиво і щільно загорнути в харчову плівку.

8. Щоб рулет "баунті" в домашніх умовах добре тримав форму його необхідно відправити в морозилку на 45-55 хвилин.

9. Потім можна перекласти в холодильник і тримати так до подачі на стіл.

Смачного!

  • Кокосова стружка - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукрова пудра - 2-4 Ст. Ложок
  • Печиво - 250 грам
  • Вода - 80-100 мілілітрів
  • Цукор - 2-4 Ст. Ложок (за смаком)
  • Какао - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
Рецепт приготування рулету "баунті" хороший тим, що його солодкість можна регулювати за смаком. При бажанні можна додати також трохи лікеру або коньяку, якщо десерт тільки для дорослих.

1. Для початку необхідно дістати з холодильника вершкове масло і залишити його танути при кімнатній температурі.

2. Будь-яке печиво, яке є під рукою, подрібнити в чаші блендера, за допомогою м'ясорубки або качалки в дрібну крихту. Чим дрібніше воно буде, тим краще.

3. Воду трохи нагріти і розчинити цукор. Залежно від солодощі печива, його можна додати більше або менше.

4. Всипати до крихтам печива какао і добре перемішати. Поступово вливати солодку воду, перемішуючи, щоб утворилася пластична маса.

5. Викласти її на шматочок харчової плівки і розрівняти вологими руками щільно притискаючи.

6. Розм'якшене вершкове масло з'єднати з кокосовою стружкою і ретельно перемішати. Додати цукрову пудру до смаку.

7. Викласти начинку рівним шаром на печиво і щільно загорнути в харчову плівку.

8. Щоб рулет "баунті" в домашніх умовах добре тримав форму його необхідно відправити в морозилку на 45-55 хвилин.

9. Потім можна перекласти в холодильник і тримати так до подачі на стіл.

Смачного!

Схожі рецепти