Рецепт Млинці «хвилинка» фото

Млинці «хвилинка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Млинці

Важко знайти щось більш підходяще для ситного сніданку або легкого обіду, такі млинці виходять неймовірно смачними, їх можна їсти як з маслом, так і покласти всередину млинця улюблену начинку.

Тим, хто ніколи не готував млинці, може і здається, що це важкувато, але досвідчені господині знають, що насправді немає нічого легше і швидше цього блюда. Сьогодні я хочу поділитися з вами дуже простим рецептом млинців"Mінутка" . На їх приготування потрібно так мало часу, що ви можете робити такі млинці прямо перед роботою і брати їх з собою. Ну а якщо ви придумаєте для млинців якусь цікаву начинку, то може вийти взагалі відмінне блюдо, яке і гостям подати не соромно. Так що тепер у вас є хороша ідея для найближчого сніданку, а мій рецепт млинців"Mінутка" з фото допоможе вам зробити все правильно і швидко.

  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно - 200 грам
  • Сода - 0, 5 чайних ложки (гашене оцтом або лимонним соком)
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (куркума, імбир, обкладинка)
  • Цукор - За смаком
млинці
Борошно просіваємо в глибоку миску, додаємо до неї спеції за смаком, сіль і цукор, перемішуємо все.
млинці
В борошняну суміш починаємо поступово вливати молоко, поки у нас не вийде однорідне тісто схоже за консистенцією на рідку сметану.
млинці
Тепер додаємо соду, гаситься оцтом або лимонним соком, перемішуємо все.
млинці
Сковороду змащуємо рослинним маслом і гарненько нагріваємо. Потім акуратно виливаємо на розігріту сковороду трохи тесту і розподіляємо його рівномірно по всій поверхні.
млинці
Обсмажуємо млинці приблизно по хвилинці з кожного боку до золотистого рум'яного кольору.
млинці
Як вид, тут немає нічого складного, і приготувати млинці"Mінутка" можна швидко і легко. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти