Млинці «хвилинка»
(покроковий рецепт з фото)
Важко знайти щось більш підходяще для ситного сніданку або легкого обіду, такі млинці виходять неймовірно смачними, їх можна їсти як з маслом, так і покласти всередину млинця улюблену начинку.
Тим, хто ніколи не готував млинці, може і здається, що це важкувато, але досвідчені господині знають, що насправді немає нічого легше і швидше цього блюда. Сьогодні я хочу поділитися з вами дуже простим рецептом млинців"Mінутка" . На їх приготування потрібно так мало часу, що ви можете робити такі млинці прямо перед роботою і брати їх з собою. Ну а якщо ви придумаєте для млинців якусь цікаву начинку, то може вийти взагалі відмінне блюдо, яке і гостям подати не соромно. Так що тепер у вас є хороша ідея для найближчого сніданку, а мій рецепт млинців"Mінутка" з фото допоможе вам зробити все правильно і швидко.
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 200 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки (гашене оцтом або лимонним соком)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (куркума, імбир, обкладинка)
- Цукор - За смаком
Борошно просіваємо в глибоку миску, додаємо до неї спеції за смаком, сіль і цукор, перемішуємо все.
В борошняну суміш починаємо поступово вливати молоко, поки у нас не вийде однорідне тісто схоже за консистенцією на рідку сметану.
Тепер додаємо соду, гаситься оцтом або лимонним соком, перемішуємо все.
Сковороду змащуємо рослинним маслом і гарненько нагріваємо. Потім акуратно виливаємо на розігріту сковороду трохи тесту і розподіляємо його рівномірно по всій поверхні.
Обсмажуємо млинці приблизно по хвилинці з кожного боку до золотистого рум'яного кольору.
Як вид, тут немає нічого складного, і приготувати млинці"Mінутка" можна швидко і легко. Приємного вам апетиту!