Піца «хвилин» на пательні
(покроковий рецепт з фото)
Тільки vkusnoe, ситне, економічне і швидке в приготуванні блюдо - це, мабуть, ось така чудова піца, з нею і гостей зустріти не соромно і на обідній стіл родині її подати можна.
Насправді цей простий рецепт піци "хвилинка" на сковороді давно не новий і можливо хтось з вас вже готував таке блюдо. Це й не дивно, адже ця піца справжній порятунок в тих випадках, коли часу на приготування повноцінного обіду чи вечері катастрофічно не вистачає. У такій ситуації можна просто відкрити холодильник і з тих продуктів, які в ньому є, приготувати піцу "хвилинка" на сковороді в домашніх умовах. Повірте, немає нічого простішого, смачніше і швидше такої чудової піци, особливо коли хочеться їсти.
- Крем - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 5-6 Ст. Ложок
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Соус томатний - 1-2 Ст. Ложок
- Лук червоний - 0, 5 штуки
- Огірок солоний - 1 штука
- Ковбаса - 3-4 скибочок
- Сир твердий - 60-70 грам
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, орегано, базилік)
У глибоку миску викладаємо сметану, розбиваємо яйце, додаємо борошно, сіль і соду.
Ретельно перемішуємо всі інгредієнти, в результаті у нас повинно вийти однорідне тісто по консистенції як густа сметана.
Змащуємо сковороду рослинною олією і викладаємо на неї приготоване тісто тонким шаром, рівномірно розподіляємо по всьому периметру сковороди.
Змащуємо корж з тіста томатним соусом і посипаємо спеціями.
Тепер кладемо будь-яку начинку, у мене це був червоний лук, нарізану кільцями.
Потім нарізаний огірочок і варена ковбаска.
Ну і, звичайно ж, не забуваємо посипати це все рясно тертим сиром.
Ставимо сковороду на повільні вогонь, накриваємо кришкою і вже через 8-10 хвилин наше піца буде повністю готова.
Їсти її краще, природно, поки вона горяченькая. Приємного всім апетиту!