«Наполеон» на пательні
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.
Для всіх тих, хто, як і я, обожнюємо цей десерт, рекомендую дізнатися, як приготувати"Наполеон" на пательні, це набагато спрощує процес готування, а всім знайомий ніжний смак залишається незмінним!
Опис приготування:
Ось такий от чудовий"Наполеон" на сковороді в домашніх умовах можна приготувати буквально за півгодини! Не знаю, як ви, а я простіше рецепта цього чудесного ласощі не зустрічала! Так що розповідаю, як приготувати"Наполеон" на пательні, а ви вже скористайтеся рецептом!
- Борошно - 2.5 склянки(2 склянки в тісто і півсклянки - в вершках)
- Крем - 1 Склянка
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 2 склянки(1 склянка - в вершках, 1 склянка - в тісто)
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Сода - 0.5 чайних ложки
1. Змішати сметану з яйцем, додати цукор, склянка борошна, соду, замісити до однорідності. Після цього потроху всипати ще борошно, поки консистенція тесту не стане еластичною (у мене пішов ще один стакан). Я поділяю тісто 6-8 однакових шматочків.
2. Розкачуємо тонкі коржі з кожного шматочка.
3. Обсмажуємо кожен корж по 3-4 хвилини на сухій сковороді.
4. Робимо крем. Для цього в молоко додати борошно, цукор і постійно помішуючи, закип'ятити, готувати 3-5 хвилин, зняти з вогню, остудити.
Розм'якшене вершкове масло розтерти, додати молочну суміш. Розтираємо до однорідності.
Розм'якшене вершкове масло розтерти, додати молочну суміш. Розтираємо до однорідності.
5. Промащуємо коржі кремом, складаємо один на одного і залишимо на деякий час під пресом. Коли просочаться коржі - можна подавати!