Баклажани по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побалувати себе на сніданок смачним французьким овочевим омлетом? Тоді записуємо цей рецепт баклажан по-французьки собі в куховарську книгу!
Як і більшість страв французької кухні, баклажани по-французьки - дуже ситне і досить-таки калорійне блюдо. Як відомо, з омлетами взагалі можна всіляко експериментувати. Тому, коли вперше готувала це блюдо, навіть не здивувалася присутності в ньому баклажанів. Для приготування баклажан по-французьки Вам буде достатньо одного середнього овоча. Також, можна готувати цю страву і на вечерю. Дивимося нижче рецепт з фото.
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Помідор - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Яєчний білок - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Спеції - За смаком
Помідори миємо, ріжемо спочатку кружечками, потім четвертинками.
Баклажан ріжемо кружечками.
Тепер збиваємо яйця з молоком і спеціями.
Обсмажте баклажани трохи по обидва боки, потім залийте їх яйцем. Поверх викладіть помідори. При бажанні можна збризнути соєвим соусом.
Накрийте омлет кришкою, готуємо ще хвилин 5. Картопля помийте і наріжте будь-якими шматочками (я зазвичай роблю соломкою). Змащуємо деко олією, викладаємо на нього картоплю і відправляємо в розігріту духовку хвилин на 30. Готову картоплю загортаємо в омлет і вуаля - наші баклажани по-французьки готові. Подавати можна з кавою на сніданок, за бажанням окропивши лимонним соком. Смачного)