Млинці по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Крепи - млинчики по-французьки за класичним рецептом готують на різних кухнях світу. До складу тесту входить багато яєць, тому вони виходять дуже ситними і ідеально походять для сніданку.
Спробуйте приготувати млинці за цим рецептом на сніданок або обід. До складу входить 3-4 яйця, тому вони є дуже ситними. Разом зі сметаною, джемом, шоколадом або фруктами ці млинці буде чудово гармоніювати.
- Борошно - 1 склянок
- Яйця - 3 штуки
- Цукор і сіль - За смаком
- Молоко - 2 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
1. Для французьких млинців потрібно 3-4 яйця, молоко і борошно. Також знадобиться вершкове масло, яке потрібно розтопити і влити в тісто.
2. Замішуємо тісто і гарненько збиваємо масу. Грудочок бути не повинно, а вершкове масло вливається в самому кінці.
3. Смажимо млинці на добре розігрітій сковороді.
4. Якщо маєте в своєму розпорядженні часом, можете дати постояти трохи тесту в теплому місці.
5. Подаємо млинці в гарячому вигляді до чаю або іншому напою. Смачного!