М'ясо по-французьки з фаршу в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Цей незвичайний рецепт приготування м'яса по-французьки з фаршу в духовці вийшов у мене випадково, просто в останній момент виявилося, що м'яса в будинку немає. З фаршем теж смачно, як виявилося!
Смачне і ситне блюдо! розповідаю, як приготувати м'ясо по-французьки з фаршу в духовці. Це виходить швидше запіканка, чесно кажучи, тому що фарш в запеченому вигляді має властивість розсипатися. Але все одно страва дуже смачна і, якщо акуратно нарізати шматочками, вийде зовсім як м'ясо по-французьки!
- Фарш - 400 грам
- Печериці - 500 грам
- Сир твердий - 250 грам
- Картопля - 5 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Майонез - За смаком
1. Деко змазати маслом, викладаємо спочатку шар цибулі тонкими кільцями, потім - шар картоплі. Картоплю - солимо і перчимо.
2. Поверх картоплі - шар фаршу. Солимо і перчимо, як належно. Смажена майонезом.
3. Далі - шар печериць і шар сиру, смажена і його майонезом і відправимо в духовку.
4. Через 40 хвилин запікання при 200 градусах блюдо можна вважати готовим! Смачного!