Рецепт М'ясо по-французьки з фаршу в духовці фото

М'ясо по-французьки з фаршу в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей незвичайний рецепт приготування м'яса по-французьки з фаршу в духовці вийшов у мене випадково, просто в останній момент виявилося, що м'яса в будинку немає. З фаршем теж смачно, як виявилося!

Опис приготування:

Смачне і ситне блюдо! розповідаю, як приготувати м'ясо по-французьки з фаршу в духовці. Це виходить швидше запіканка, чесно кажучи, тому що фарш в запеченому вигляді має властивість розсипатися. Але все одно страва дуже смачна і, якщо акуратно нарізати шматочками, вийде зовсім як м'ясо по-французьки!

  • Фарш - 400 грам
  • Печериці - 500 грам
  • Сир твердий - 250 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Майонез - За смаком
м'ясо по-французьки з фаршу в духовці - фото крок 1
1. Деко змазати маслом, викладаємо спочатку шар цибулі тонкими кільцями, потім - шар картоплі. Картоплю - солимо і перчимо.
м'ясо по-французьки з фаршу в духовці - фото крок 2
2. Поверх картоплі - шар фаршу. Солимо і перчимо, як належно. Смажена майонезом.
м'ясо по-французьки з фаршу в духовці - фото крок 3
3. Далі - шар печериць і шар сиру, смажена і його майонезом і відправимо в духовку.
м'ясо по-французьки з фаршу в духовці - фото крок 4
4. Через 40 хвилин запікання при 200 градусах блюдо можна вважати готовим! Смачного!

Схожі рецепти