Кращий рецепт курки по-французьки з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
1. Крила промити, викласти на деко, посолити, додати куркуму і селеру.
2. Ріжемо цибулю кільцями і викладаємо їх поверх курки.
3. Помідори ріжемо півкільцями і викладаємо поверх лука.
4. Кожен помідор змащуємо майонезом.
5. Чистим картошку, тонко ріжемо її кружками, викладаємо лускою поверх всього.
6. Картопля солимо і рясно поливаємо майонезом.
7. Ставимо в духовку при температурі в 180 градусів на 45 хвилин.
8. В кінці додаємо тертий сир.
Блюдо готово. Смачного.
Кількість порцій: 2
- Майонез - За смаком
- Курячі крильця - 6 штук
- Помідор - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 500 грам
- Сир - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Куркума - За смаком
- Селера - За смаком( сушений)
1. Крила промити, викласти на деко, посолити, додати куркуму і селеру.
2. Ріжемо цибулю кільцями і викладаємо їх поверх курки.
3. Помідори ріжемо півкільцями і викладаємо поверх лука.
4. Кожен помідор змащуємо майонезом.
5. Чистим картошку, тонко ріжемо її кружками, викладаємо лускою поверх всього.
6. Картопля солимо і рясно поливаємо майонезом.
7. Ставимо в духовку при температурі в 180 градусів на 45 хвилин.
8. В кінці додаємо тертий сир.
Блюдо готово. Смачного.
2. Ріжемо цибулю кільцями і викладаємо їх поверх курки.
3. Помідори ріжемо півкільцями і викладаємо поверх лука.
4. Кожен помідор змащуємо майонезом.
5. Чистим картошку, тонко ріжемо її кружками, викладаємо лускою поверх всього.
6. Картопля солимо і рясно поливаємо майонезом.
7. Ставимо в духовку при температурі в 180 градусів на 45 хвилин.
8. В кінці додаємо тертий сир.
Блюдо готово. Смачного.