Кращий рецепт запеченої курки в гірчичному маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Курочка по цьому рецепту виходить дуже ніжною, ароматної, з легкої острінкой і незвичайно хрусткою скоринкою. Ви таку любите? тоді читайте, як швидко і просто приготувати цю страву!
Така курка готується простіше простого. Маринад з найдоступніших продуктів з використанням гірчиці. Курочка може перебувати в маринаді до 7 днів, а коли вам необхідно буде приготувати швидке і смачна страва, ви просто запікаєте її до рум'яної скоринки і подаєте до столу!
- Курка - 1 штука
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Перець мелений - 1/2 чайних ложки
Курку добре промийте.