Рецепт Кращий рецепт запеченої курки в гірчичному маринаді фото

Кращий рецепт запеченої курки в гірчичному маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Рецепти без шкоди
На обід, На швидку руку, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви, Страви цілком

Курочка по цьому рецепту виходить дуже ніжною, ароматної, з легкої острінкой і незвичайно хрусткою скоринкою. Ви таку любите? тоді читайте, як швидко і просто приготувати цю страву!

Така курка готується простіше простого. Маринад з найдоступніших продуктів з використанням гірчиці. Курочка може перебувати в маринаді до 7 днів, а коли вам необхідно буде приготувати швидке і смачна страва, ви просто запікаєте її до рум'яної скоринки і подаєте до столу!

  • Курка - 1 штука
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Перець мелений - 1/2 чайних ложки
кращий рецепт запеченої курки в гірчичному маринаді - фото крок 1
Курку добре промийте.

Схожі рецепти