Кращий рецепт запеченої курки в гірчичному маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Курочка по цьому рецепту виходить дуже ніжною, ароматної, з легкої острінкой і незвичайно хрусткою скоринкою. Ви таку любите? тоді читайте, як швидко і просто приготувати цю страву!
Опис приготування:
Така курка готується простіше простого. Маринад з найдоступніших продуктів з використанням гірчиці. Курочка може перебувати в маринаді до 7 днів, а коли вам необхідно буде приготувати швидке і смачна страва, ви просто запікаєте її до рум'яної скоринки і подаєте до столу!
- Курка - 1 штука
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Перець мелений - 1/2 чайних ложки
Курку добре промийте.
Змішайте соєвий соус і гірчицю. Я використовую гірчицю"Махеев'" . Вона приготовлена з використанням натуральних інгредієнтів і не містить ароматизаторів і барвників.
Додайте часниковий порошок, олія. Перемішайте.
Залийте отриманим маринадом курку і залиште її години на 2 мінімум. Періодично перевертайте птицю.
Розріжте курку вздовж грудки, викладіть на деко, посипте меленим перцем і улюбленими приправами. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 45 хвилин.
Подайте до столу з зеленню. Смачного!