Рецепт Грудинка в гірчичному маринаді на вугіллі фото

Грудинка в гірчичному маринаді на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На природу, Літні
Гарячі страви

На вугіллі можна приготувати дуже багато різних страв, в том числе и грудинку. Для цього її необхідно заздалегідь замаринувати. М'ясо виходить дуже смачне і соковите.

М'ясо виходить дуже смачне, ароматне, ніжне і соковите. Їсти його найкраще відразу в гарячому вигляді. Це один з найсмачніших маринадів для приготування м'яса!

  • Грудинка свиная - 2 кілограма
  • Гірчичний - 2-3 Ст. Ложок
  • Крем - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Базилік - 1 Щепоток (сухий)
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
грудинка в гірчичному маринаді на вугіллі - фото крок 1
Грудинку нарежьте на кусочки.
грудинка в гірчичному маринаді на вугіллі - фото крок 2
Окремо змішайте гірчицю, сметану, соєвий соус, сіль, спеції і базилік.
грудинка в гірчичному маринаді на вугіллі - фото крок 3
До м'яса додайте нарізану цибулю.
грудинка в гірчичному маринаді на вугіллі - фото крок 4
Змішайте м'ясо з маринадом і залиште на 3-4 годину.
грудинка в гірчичному маринаді на вугіллі - фото крок 5
Потім м'ясо відокремте від цибулі, викладіть на решітку і готуйте на гарячому вугіллі.
Смачного!

Схожі рецепти