Грудинка в гірчичному маринаді на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
На вугіллі можна приготувати дуже багато різних страв, в том числе и грудинку. Для цього її необхідно заздалегідь замаринувати. М'ясо виходить дуже смачне і соковите.
М'ясо виходить дуже смачне, ароматне, ніжне і соковите. Їсти його найкраще відразу в гарячому вигляді. Це один з найсмачніших маринадів для приготування м'яса!
- Грудинка свиная - 2 кілограма
- Гірчичний - 2-3 Ст. Ложок
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Базилік - 1 Щепоток (сухий)
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
Грудинку нарежьте на кусочки.
Окремо змішайте гірчицю, сметану, соєвий соус, сіль, спеції і базилік.
До м'яса додайте нарізану цибулю.
Змішайте м'ясо з маринадом і залиште на 3-4 годину.
Потім м'ясо відокремте від цибулі, викладіть на решітку і готуйте на гарячому вугіллі.
Смачного!
Смачного!