Шашлик з овочами в гірчичному маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Вже почався сезон шашликів, тому пропоную вашій увазі дуже смачний шашлик в пікантному гірчичному маринаді. Прекрасно те, що шашлик у нас не тільки м'ясний, але і овочевий. І м'ясо, і гарнір.
У цьому рецепті за основу можна брати не тільки свинину, але і будь-яке інше м'ясо (і навіть курку). Також овочі використовуйте ті, які у вас зараз є в наявності.
- Свинина - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Винний оцет - 3 чайних ложки (білий)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Вода - 200 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Кабачок - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Помідори - 1 штука
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
1. М'ясо помийте і наріжте на шматки.
2. Лук наріжте кільцями.
3. Додайте до м'яса цибулю і всі інші інгредієнти, крім овочів. Перемішайте і залиште маринуватися.
4. Для 30 хвилин до готовності наріжте овочі: кабачок і баклажан - на кілька частин, помідор - навпіл.
5. Нанизуйте на шампура м'ясо, чергуючи з овочами, і смажте на вугіллі.
6.Смачного!