Шашлик в соєво-гірчичному маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик, напевно, подобається багатьом. Але ось смачно приготувати його можуть, як не дивно, не всі. У питанні приготування шашлику ми любимо експериментувати. І сьогодні один з кращих експериментів!
Любіть шашлики? Тоді не проходите мимо цього рецепта! У такому маринаді м'ясо виходить м'яке, соковите і смачне. Так само дуже смачно при смаженні шашлику нанизувати між шматочками м'яса мариновані печериці або кільця цибулі. Приступимо!
- Свинина - 5 кілограм
- Гірчичний - 4-6 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 4-6 Ст. Ложок
- Цибуля ріпчаста - 5-6 штук
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
М'ясо наріжте великими, порційними шматками. Приправте сіллю і перцем. Перемішайте.
Лук наріжте і викладіть упереміш з м'ясом. Додайте гірчицю, перемішайте.
Влийте соєвий соус. Добре перемішайте, щоб маринад рівномірно розподілився. Накрийте плівкою і залиште маринуватися на 4-12 годин.
Готове м'ясо нанизуйте на шампура і готуйте на гарячому вугіллі, повертаючи з усіх боків.
Смачного!