Рецепт Курка в медово-гірчичному маринаді фото

Курка в медово-гірчичному маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах, Курка, Мед, Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси, Маринади

Хто відязикаться від хрусткою курячої грудки в паніровці? А якщо я запропоную вам додати до неї пряний соус і маринад? Ви точно не зможете встояти! Перевірте це самі, зробивши блюдо за моїм рецептом.

Якщо ви любите поєднання солодкого і гострого, то цей варіант точно для вас. Блюдо чимось схоже на нагетси, але все-таки відмінності є, хоча з'їдається також швидко, особливо з соусом. Так що обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати курку в медово-гірчичному маринаді.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Майонез - 200 грам
  • Мед - 60 мілілітрів
  • Гірчичний - 50 грам
  • Панірувальні сухарі або інша панірування - 400 грам
  • Часник в гранулах - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
курка в медово-гірчичному маринаді - фото крок 1
Спочатку зробіть маринад. З'єднайте майонез з гірчицею, медом, паприка, часником, перцем і сіллю.
курка в медово-гірчичному маринаді - фото крок 2
Грудку промийте, а потім наріжте соломкою.
курка в медово-гірчичному маринаді - фото крок 3
Частина маринаду влийте в щільний пакет. Додайте до нього курку. Добре перемішайте. Залиште маринуватися на 30 хвилин в холодильнику.
курка в медово-гірчичному маринаді - фото крок 4
Після цього умочіть курячу грудку в паніровці.
курка в медово-гірчичному маринаді - фото крок 5
Викладіть курку на деко. Запікайте її в духовці при 200 градусах протягом 30 хвилин.
курка в медово-гірчичному маринаді - фото крок 6
Залишки маринаду, він же соус, подавайте з курячими паличками. Смачного!

Схожі рецепти