Курка в медово-гірчичному маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Хто відязикаться від хрусткою курячої грудки в паніровці? А якщо я запропоную вам додати до неї пряний соус і маринад? Ви точно не зможете встояти! Перевірте це самі, зробивши блюдо за моїм рецептом.
Якщо ви любите поєднання солодкого і гострого, то цей варіант точно для вас. Блюдо чимось схоже на нагетси, але все-таки відмінності є, хоча з'їдається також швидко, особливо з соусом. Так що обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати курку в медово-гірчичному маринаді.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Майонез - 200 грам
- Мед - 60 мілілітрів
- Гірчичний - 50 грам
- Панірувальні сухарі або інша панірування - 400 грам
- Часник в гранулах - 1 щіпка
- Паприка - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Спочатку зробіть маринад. З'єднайте майонез з гірчицею, медом, паприка, часником, перцем і сіллю.
Грудку промийте, а потім наріжте соломкою.
Частина маринаду влийте в щільний пакет. Додайте до нього курку. Добре перемішайте. Залиште маринуватися на 30 хвилин в холодильнику.
Після цього умочіть курячу грудку в паніровці.
Викладіть курку на деко. Запікайте її в духовці при 200 градусах протягом 30 хвилин.
Залишки маринаду, він же соус, подавайте з курячими паличками. Смачного!