Рецепт Курка в рукаві в медово-гірчичному соусі фото

Курка в рукаві в медово-гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Мед
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви в рукаві , Страви цілком
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Хто не знає, як приготувати курку в рукаві в медово-гірчичному соусі? Вона вийде соковитою за рахунок того, що готується у власному соку. Завдяки соусу у неї буде золотиста хрустка скоринка.

Опис приготування:

Курочку можна запекти цілком або розрізати їй черево, при бажанні можна розділити її на шматочки. Вона відмінно піде з будь-яким гарніром, з салатом або зі свіжими овочами. Курочку краще подавати відразу, поки вона гаряча і соковита. За кілька хвилин до запікання розріжте пакет, щоб вийшла корочка.

  • Куряча тушка - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
1
Часник очистіть від лушпиння, пропустіть через прес або натріть на дрібній тертці, з'єднайте гірчицю, мед і часник, slegka сіль.
2
Вимийте тушку і витріть її насухо, змастіть курку соусом з усіх боків.
3
Викладіть курку в рукав для запікання і готуйте при 180-200 градусів близько 1 годину.
4
Дістаньте курку, розріжте пакет, запікайте ще п'ятнадцять хвилин і відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти