Курка в рукаві в медово-гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Хто не знає, як приготувати курку в рукаві в медово-гірчичному соусі? Вона вийде соковитою за рахунок того, що готується у власному соку. Завдяки соусу у неї буде золотиста хрустка скоринка.
Курочку можна запекти цілком або розрізати їй черево, при бажанні можна розділити її на шматочки. Вона відмінно піде з будь-яким гарніром, з салатом або зі свіжими овочами. Курочку краще подавати відразу, поки вона гаряча і соковита. За кілька хвилин до запікання розріжте пакет, щоб вийшла корочка.
- Куряча тушка - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1
Часник очистіть від лушпиння, пропустіть через прес або натріть на дрібній тертці, з'єднайте гірчицю, мед і часник, slegka сіль.
2
Вимийте тушку і витріть її насухо, змастіть курку соусом з усіх боків.
3
Викладіть курку в рукав для запікання і готуйте при 180-200 градусів близько 1 годину.
4
Дістаньте курку, розріжте пакет, запікайте ще п'ятнадцять хвилин і відразу подавайте до столу.