Рецепт Свиняча рулька в медово-гірчичному соусі фото

Свиняча рулька в медово-гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 19 г. 0 хв.

М'ясиста запечена свиняча рулька з хрусткою скоринкою підійде і для святкового столу, і для щоденного. М'ясо, приготоване за цим рецептом, виходить дуже ніжним і соковитим. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Рецепт раджу дотримуватися дуже точно. За бажанням можете додати улюблені травички, спеції і приправи. Рулька вийде дуже смачною! Подавати її можна з тушкованою капустою.

  • Рулька свиняча - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Лист лавровий - 4 штуки
  • Перець духмяний - 10 штук
  • Перець чорний горошком - 10 штук
  • Часник - 10 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка (маринад)
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка (маринад)
  • Мед - 1 Ст. Ложка (маринад)
свиняча рулька в медово-гірчичному соусі - фото крок 1
1. Рульку помийте, обсушити.
свиняча рулька в медово-гірчичному соусі - фото крок 2
2. Відваріть рульку протягом 1, 5 годин разом з морквою, цибулею і перцем. Прохолодний.
свиняча рулька в медово-гірчичному соусі - фото крок 3
3. Зробіть в рулька надрізи і вставте зубчики часнику.
свиняча рулька в медово-гірчичному соусі - фото крок 4
4. Змішайте всі для маринаду.
свиняча рулька в медово-гірчичному соусі - фото крок 5
5. Рульку покладіть в великий шматок фольги, в який можна буде її загорнути. Добре змастіть маринадом рульку.
свиняча рулька в медово-гірчичному соусі - фото крок 6
6. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин. Для 10 хвилин до закінчення готування розкрийте фольгу
І podrumân'te Rulka. Смачного!

Схожі рецепти