Свиняча рулька в медово-гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)
М'ясиста запечена свиняча рулька з хрусткою скоринкою підійде і для святкового столу, і для щоденного. М'ясо, приготоване за цим рецептом, виходить дуже ніжним і соковитим. Пригощайтеся!
Рецепт раджу дотримуватися дуже точно. За бажанням можете додати улюблені травички, спеції і приправи. Рулька вийде дуже смачною! Подавати її можна з тушкованою капустою.
- Рулька свиняча - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лист лавровий - 4 штуки
- Перець духмяний - 10 штук
- Перець чорний горошком - 10 штук
- Часник - 10 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка (маринад)
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка (маринад)
- Мед - 1 Ст. Ложка (маринад)
1. Рульку помийте, обсушити.
2. Відваріть рульку протягом 1, 5 годин разом з морквою, цибулею і перцем. Прохолодний.
3. Зробіть в рулька надрізи і вставте зубчики часнику.
4. Змішайте всі для маринаду.
5. Рульку покладіть в великий шматок фольги, в який можна буде її загорнути. Добре змастіть маринадом рульку.
6. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин. Для 10 хвилин до закінчення готування розкрийте фольгу
І podrumân'te Rulka. Смачного!
І podrumân'te Rulka. Смачного!