Рецепт Курячі стегна в медово-гірчичному соусі фото

Курячі стегна в медово-гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Курячі стегенця
Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Курка відмінно поєднується з медом і гірчицею, тому цей варіант приготування мій улюблений. М'ясо вийде пікантне і дуже ніжне. Розповім, як приготувати курячі стегна в медово-гірчичному соусі.

Опис приготування:

Можна додати сухі спеції або свіжі трави. Гірчицю використовуйте краще не в зернах, інакше вони почнуть стріляти при запіканні. Можна самостійно регулювати солодкість страви і його гостроту, додавши більше або менше меду і гірчиці. Їжте курячі стегна гарячими.

  • Мед - 1/4 склянки
  • Гірчичний - 1/4 склянки
  • Курячі стегна - 1, 2 кілограма (можна замінити курячими гомілками)
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Розмарин - 2 штуки
  • Чорний мелений перець - За смаком
курячі стегна в медово-гірчичному соусі - фото крок 1
1. В окремій ємності перемішайте мед, гірчицю, оливкова олія, сіль за смаком. Допомога розмарину. Промийте і витріть від води курячі стегна. Покладіть курячі стегна в глибоку ємність для запікання.
курячі стегна в медово-гірчичному соусі - фото крок 2
2. Вилийте соус в ємність з курячими стегнами, між шматочками курки покладіть гілочки розмарину.
курячі стегна в медово-гірчичному соусі - фото крок 3
3. Поставте ємність з курячими стегнами в заздалегідь розігріту до 175 градусів духовку і запікайте 45 хвилин. Під час приготування періодично перевіряйте температуру м'яса, як тільки вона досягне 80 градусів, вимикайте духовку і діставайте блюдо.
курячі стегна в медово-гірчичному соусі - фото крок 4
4. Поперчіть готові курячі стегна і відразу подавайте їх до столу.

Схожі рецепти