Рецепт Свинячі реберця на грилі в медово-гірчичному маринаді фото

Свинячі реберця на грилі в медово-гірчичному маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Свинячі ребра вважаються ласощами в усіх країнах. Цю страву можна подавати на урочистих заходах, а можна приготувати і на природі! дуже смачне, солодке м'ясо нікого не залишить байдужим!

Опис приготування:

Для тих, хто проти запікання меду, можна вдома зварити інвертний сироп.

Якщо ви хочете, щоб приготоване м'ясо відставало від кістки, маринують ребра кілька годин.

Ось такий простий рецепт, як приготувати свинячі реберця на грилі в медово-гірчичному маринаді.

Вийде чудово!

  • Ребра - 0, 5 кілограма
  • Соєвий соус - 4-5 Ст. Ложок
  • Гірчичний - 3 Ст. Ложки
  • Мед - 3 Ст. Ложки
свинячі реберця на грилі в медово-гірчичному маринаді - фото крок 1
1. Свинячі ребра обов'язково помийте, промокніть паперовими рушниками.
свинячі реберця на грилі в медово-гірчичному маринаді - фото крок 2
2. Полийте м'ясо соєвим соусом. Так як він солоний, не переборщіть далі з сіллю.
свинячі реберця на грилі в медово-гірчичному маринаді - фото крок 3
3. Додайте гірчиці і меду. Добре поперчіть м'ясо.
свинячі реберця на грилі в медово-гірчичному маринаді - фото крок 4
4. Цією сумішшю натріть кожен шматок м'яса, щоб він просочився маринадом. Залиште маринуватися мінімум на 40 хвилин, але чим довше - тим краще.
свинячі реберця на грилі в медово-гірчичному маринаді - фото крок 5
5. Розпаліть мангал. Викладіть ребра на решітку. Так як в рецепті використаний мед, м'ясо треба часто перевертати, щоб воно не пригоріло. Коли м'ясо підзолотившись, поставте його на бік, де немає кістки, нехай теж прожарітся.
свинячі реберця на грилі в медово-гірчичному маринаді - фото крок 6
6. Ребра готуються за 20-30 хвилин. Виходить ніжне, соковите м'ясо з хрусткою скоринкою

Схожі рецепти