Свинячі реберця на грилі в медово-гірчичному маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Свинячі ребра вважаються ласощами в усіх країнах. Цю страву можна подавати на урочистих заходах, а можна приготувати і на природі! дуже смачне, солодке м'ясо нікого не залишить байдужим!
Для тих, хто проти запікання меду, можна вдома зварити інвертний сироп.
Якщо ви хочете, щоб приготоване м'ясо відставало від кістки, маринують ребра кілька годин.
Ось такий простий рецепт, як приготувати свинячі реберця на грилі в медово-гірчичному маринаді.
Вийде чудово!
- Ребра - 0, 5 кілограма
- Соєвий соус - 4-5 Ст. Ложок
- Гірчичний - 3 Ст. Ложки
- Мед - 3 Ст. Ложки
1. Свинячі ребра обов'язково помийте, промокніть паперовими рушниками.
2. Полийте м'ясо соєвим соусом. Так як він солоний, не переборщіть далі з сіллю.
3. Додайте гірчиці і меду. Добре поперчіть м'ясо.
4. Цією сумішшю натріть кожен шматок м'яса, щоб він просочився маринадом. Залиште маринуватися мінімум на 40 хвилин, але чим довше - тим краще.
5. Розпаліть мангал. Викладіть ребра на решітку. Так як в рецепті використаний мед, м'ясо треба часто перевертати, щоб воно не пригоріло. Коли м'ясо підзолотившись, поставте його на бік, де немає кістки, нехай теж прожарітся.
6. Ребра готуються за 20-30 хвилин. Виходить ніжне, соковите м'ясо з хрусткою скоринкою