Рецепт Стейк на грилі в гірчичному маринаді фото

Стейк на грилі в гірчичному маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування
На вечерю, На природу
Гарячі страви, Стейк

У приготуванні м'яса важливі 3 речі: вибрати якісний шматок, зробити відповідний маринад і правильно провести теплову обробку. У цьому рецепті все три дії зроблені ідеально! Читайте і вчіться!

Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати стейк на грилі в гірчичному маринаді. Текстура виходить дуже ніжна і соковита одночасно. Поєднуйте з м'ясом свіжий овочевий салат. На додаток подавайте пікантний соус основі на тій же гірчиці. А якщо не хочете смажити стейк на природі, то в домашніх умовах він теж вийде смачно.

  • Стейк яловичий - 500 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
стейк на грилі в гірчичному маринаді - фото крок 1
1. Для початку зробіть маринад. Перемішайте гірчицю з подрібненим часником, маслом, сіллю, соєвим соусом і перцем.
стейк на грилі в гірчичному маринаді - фото крок 2
2. Потім м'ясо ретельно промажте маринадом з обох сторін.
стейк на грилі в гірчичному маринаді - фото крок 3
3. Потім викладіть його на розігрітий гриль.
стейк на грилі в гірчичному маринаді - фото крок 4
4. Обсмажте стейк з кожного боку по 5 хвилин.
стейк на грилі в гірчичному маринаді - фото крок 5
5. Подавайте яловичину нарізаною зі свіжим салатом і соусом. Смачного!

Схожі рецепти