Стейк на грилі в гірчичному маринаді
(покроковий рецепт з фото)
У приготуванні м'яса важливі 3 речі: вибрати якісний шматок, зробити відповідний маринад і правильно провести теплову обробку. У цьому рецепті все три дії зроблені ідеально! Читайте і вчіться!
Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати стейк на грилі в гірчичному маринаді. Текстура виходить дуже ніжна і соковита одночасно. Поєднуйте з м'ясом свіжий овочевий салат. На додаток подавайте пікантний соус основі на тій же гірчиці. А якщо не хочете смажити стейк на природі, то в домашніх умовах він теж вийде смачно.
- Стейк яловичий - 500 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Часник - 2 зубчики
1. Для початку зробіть маринад. Перемішайте гірчицю з подрібненим часником, маслом, сіллю, соєвим соусом і перцем.
2. Потім м'ясо ретельно промажте маринадом з обох сторін.
3. Потім викладіть його на розігрітий гриль.
4. Обсмажте стейк з кожного боку по 5 хвилин.
5. Подавайте яловичину нарізаною зі свіжим салатом і соусом. Смачного!